Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’dan ayrıldı, diziyi yere göğe sığdıramadı!

Kuruluş Osman’dan ayrıldı, diziyi yere göğe sığdıramadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Saruhan Hünel, atv ekranında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde yer aldı. Dizinin ilk sezonunda Alişar Bey karakterine hayat veren oyuncu, karakterinin hikayede son bulması nedeniyle diziden ayrılmıştı.

Kuruluş Osman dizisi hakkında konuşan Saruhan Hünel, büyük övgüde bulundu. Dizinin 25 ülkeye satıldığını ifade eden oyuncu, “Milyonlarca insana ulaşarak Türkiye hakkındaki yanlış algıları diziyle yıkıyoruz” ifadesini kullandı.

Klass Dergisi’ne açıklamalarda bulunan oyuncu, şu ifadeleri kullandı: “Kuruluş Osman dizisinin 25 ülkeye birden satıldığını biliyorum. Bu 25 ülkedeki insanın yüzde 10’u sizi seyretse yüz milyonlarca insana ulaşırsınız. Bu Türkiye hakkındaki yanlış algılarını yıkıyor ve olumlu bir şekilde algılanmasını sağlıyor. En büyük propaganda dizi veya filmle yapılır.”

Yeni proje arayışları içinde olan Saruhan Hünel, bir proje için en önemli konunun senaryo olduğunun altını çizdi. Sette kolektif bir iş yapıldığını da hatırlatan oyuncu, “Parçalardan bir tanesi eksik olduğu zaman bütünü oluşturamıyorsunuz. Televizyonda yayınlandığı saat doğru olmak zorunda. Ama günümüz dizilerinde en büyük star senaryodur” diye konuştu.