Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman’ın dönüşü muhteşem oldu, Zemheri büyük tokat yedi!

Kuruluş Osman’ın dönüşü muhteşem oldu, Zemheri büyük tokat yedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –3 haftadır ekranlarda yer almayan Kuruluş Osman dizisinin 22 Ocak Çarşamba akşamı atv ekranına dönüşü çok başarılı oldu. Dizi reytinglerde tüm kategorilerde birincilik elde etti. Burak Özçivit’in başrolündeki Kuruluş Osman dizisi zirveyi kimseye bırakmazken, iki dizi ise büyük problem yaşıyor.

Bunlardan birisi Kanal D ekranında devam etmekte olan Afili Aşk… Yaz aylarının müthiş dizisi Afili Aşk, ne yazık ki reyting listesine hiçbir kategoride ilk 10 program arasına giremedi.

Aynı şekilde Show TV’nin yeni dizisi Zemheri de sorunlu bir dönem yaşıyor. Geçen hafta ilk başlangıcında reytingleri iyi olmayan Zemheri, 2. bölümüyle bu sefer düşen reytingleri ile alarm zilleri çalıyor. Zemheri Total’de 3.85 reytingle 13., AB’de 3.27 reytingle 7. ve ABC1’de ise 3.74 reytingle 8.olabildi. Bu reyting oranlarının pek de iyi olmadığı ortada.

tv8 ekranında 3. bölümüyle yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir ise, Total’de 5.11 reytingle 6., AB’de 5.48 reyting ile 4. ve ABC1’de ise 6.18 reytingle yine 4.sırada yer aldı.

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Benim Adım Melek ise totalde 9 sırada yer alırken, AB’de 5. oldu ve ABC1 grubunda da 6. sırada kendisine yer buldu.