Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kuruluş Osman’ın Dündar Bey’i Ragıp Savaş’ın 10 parmağında 10 marifet!

Kuruluş Osman’ın Dündar Bey’i Ragıp Savaş’ın 10 parmağında 10 marifet!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinde Dündar Bey karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ragıp Savaşa, rolünü çok başarılı şekilde canlandırıyor. Dizide Osman Bey ile sıklıkla karşı karşıya geldiği ve Moğollar ile de birlikte hareket ettiği için izleyiciler Dündar Bey karakterinden pek de haz etmiyor.

atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuşan oyuncu, sanat akademisinde zaman geçirmeyi, müzikle ilgilenmeyi seviyor. Çok da iyi piyano çalan oyuncu, sanatın her dalı ile iç içe olmayı seviyor. Her çocuğun, gencin ve yetişkinin mutlaka yolunun sanattan geçmesi gerektiğini düşünen oyuncu, bunun herkese büyük faydalar sağlayacağını anlattı.

Tiyatronun hayatının anlamı olduğunu ifade eden Savaş, “Gerçekten başka bir şey. Benim hayatımın anlamı diyebilirim. Çok seviyorum tiyatroda olmayı, sahnede olmalı. Ama tabi dizi çekmek, sinema filminde oynamak da ayrı bir keyif. Daha zor olsa da dizi yapmak, sinema yapmak şartlar açısından tiyatro daha konforlu, keyifli bir ortamı var. Oyunculuk yapmaktan çok büyük bir keyif alıyorum. Hayatımda zaten bildiğim başka bir şey yok” açıklamasında bulundu.

Ragıp Savaş piyanonun yanı sıra bateri de çalıyor. Röportajda da bu yeteneklerini sergiledi.Çok profesyonel olmasa da bir şeyler öğrendiğini ve hoşuna gittiğini anlatan Savaş, “Çok uzun zaman şan eğitimi aldı. Ama bu enstrümanları çalmak da bana çok büyük keyif veriyor” dedi.

Dizi TV programındaki röportajı videodan izleyebilirsiniz.