Ana sayfa Dizi Haberleri Hay ağzına sağlık Akın Akınözü! Hercai dizisi ilk kez çok doğru anlatıldı!

Hay ağzına sağlık Akın Akınözü! Hercai dizisi ilk kez çok doğru anlatıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında 2. sezonuyla yine fırtınalar estirmeye devam eden Hercai dizisi biraz reyting kaybına uğrasa da yoluna emin adımlarla devam ediyor. Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrollerinde yer aldığı dizide Miran ve Reyyan’ın aşkı da izleyicileri mest ediyor.

Akın Akınözü, atv’nin Dizi TV programının aşkla ilgili sorusuna verdiği yanıtla aslında Hercai dizisinin de ana fikrini en güzel şekilde anlatan kişi oldu. Partneri Ebru Şahin’in parıltılı bakışları eşliğinde konuşan Akınözü, Hercai dizisinin gerçek hayata dair verdiği mesajı anlattı.

İnsanlar aşklarını koruması ve aşkına sahip çıkmasını Miran ve Reyyan üzerinden aktardıklarını ifade eden Akın Akınözü,günümüzün hızlı yaşanan aşkları ile dizideki aşkın aynı olmadığının da altını çizdi.

Hercai dizisinin insanın sevdiklerine verdiği değeri anlatması, aşklarına sahip çıkması, sevdiklerini koruması noktasındaki mesajlarını çok güzel özetleyen Akın Akınözü, günümüz aşklarına dair düşüncelerini atv’de yayınlanan Dizi TV programının kameralarına şöyle anlattı:

“Şunu her zaman hatırlamak lazım, biz bi dizi çekiyoruz, bi hikaye anlatıyoruz, bi drama çekiyoruz. Ondan dolayıda tabii ki de bizim dizide anlattığımız aşk daha dramatik öğeleri içeriyor, günlük hayatımızdan farklı. Gerçek hayatta yaşanılan aşklarla, bizim Hercai’de anlattığımız aşkı karşılaştırmak çok doğru olmaz bence. Ama günümüz dünyasında biraz daha sanki bazı şeyleri hızlı tüketmeye başladık. Hızlanmış bir dünyanın içinde yer alıyoruz. Ondan dolayı biraz sanki aşklar da ilişkiler de biraz sanki anlam kaybına uğrayabiliyor.Elimizden geldiğinde hayatımızda bu tip önemli ilişkilere sahip çıkalım. Anlamını kaybetmesine izin vermeyelim. ”