Ana sayfa Dizi Haberleri Kuş Uçuşu dizisinde Miray Daner’in canlandırdığı Aslı izleyenleri çileden çıkardı!

Kuş Uçuşu dizisinde Miray Daner’in canlandırdığı Aslı izleyenleri çileden çıkardı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’in en yeni Türk dizisi Kuş Uçuşu Türkiye’nin gündemine bomba gibi düştü. Farklı hikayesiyle herkesin dikkatini çeken dizi iki kadın başrol oyuncusu, Birce Akalay ve Miray Daner’in performansıyla da büyük alkış aldı. Müthiş bir performans ortaya koyan Miray Daner’in canlandırdığı Aslı karakteri izleyenleri çileden çıkardı.

Senaryosu Meriç Acemi tarafından kaleme alınan ve sekiz bölümden oluşan Kuş Uçuşu dizisi hikayesi ve oyunculuklarıyla herkesi etkisi altına aldı. Bugüne kadar çoğunlukla aşk hikayelerini ekrana taşıyan Türk dizi dünyasında da farklı bir nefes oldu Kuş Uçuşu. Ay Yapım’ın çektiği dizide mesleğinin zirvesine ulaşmış bir kadın gazeteci ile kısa yoldan büyük üne kavuşma hayali kuran genç bir kızın ölümcül mücadelesini anlatıyor.

Dizinin iki kadın oyuncusu Birce Akalay ve Miray Daner’in performansları herkesi derinden etkiledi. Birce Akalay deneyimli ve ünlü gazeteci Lale’yi, Miray Daner’de Lale’ye büyük hayranlık duyan ama aynı zamanda onu yok ederek kısa yoldan yerine geçme hayalleri kuran hırslı ve kötü genç kız Aslı’yı canlandırıyor.

Aslı karakteri dizide sosyal medyada gördüğü şatafatlı ve zengin hayatı ulaşma hayalleri kuran, bu hayaline en kısa sürede ulaşmak isteyen yeni nesli temsil ediyor. Ancak Aslı çok hedefine ulaşmak için her türlü kötülüğü yapabilecek ve hiç sınır tanımayan bir karakter. Aslı’nın dizi boyunca yaptığı kötülükler de izleyiciyi çileden çıkarmış durumda.

Bir izleyici yorumunda şöyle diyor: “Dizi boyunca Aslı’ya düşman, Lale’ye hayran kaldım. Maalesef Aslı gibilerden çok var. Hazıra konmayı severler, emek vermezler, yalanla, kötülükle bir yere gelmeye çalışırlar. Gelirler de.. Ama bir gerçek var ki; kolay gelen kolay gider.”

Kuş Uçuşu dizisinde Miray Daner’in canlandırdığı Aslı izleyenleri çileden çıkardı! 9

Bir başka izleyici de gerçek hayatta bu kadar kötülük olamayacağına dikkat çekiyor ve şöyle diyor: “#kuşuçuşu izliyorum bir kaç gündür. Bu kadar kötülük fazla değil mi yaa… Vallahi içim şişti Aslının katıksız kötülüğünden ????Kötü insana bi gr tahammülüm kalmamış onu farkettim dizi bile olsa ???? Çok kötüsün Aslı çok… Bakalım sonunda ne sürpriz bekliyor bizi.”

Kuş Uçuşu dizisinde Miray Daner’in canlandırdığı Aslı izleyenleri çileden çıkardı! 10

Bir başka izleyici ise gerçek hayatta da Aslı gibilerin bulunduğunu söylüyor ve “#Kuşuçuşu Aslı… Dizi olmasa şansa yaşıyorsun. Seni gerçek hayatta paramparça yaparlar. Herkesin içinden geçtin be kızım. Bu arada iş hayatında o kadar Aslı gibiler var ki kendi arkamızı kollamak zorundayız. Burada her şey gerçek.” diyor.

Kuş Uçuşu dizisinde Miray Daner’in canlandırdığı Aslı izleyenleri çileden çıkardı! 11