Ana sayfa Dizi Haberleri Kuş Uçuşu’nda başarılı gazeteci rolüyle herkesi büyüleyen Birce Akalay bu kez soğukkanlı bir polis olacak!

Kuş Uçuşu’nda başarılı gazeteci rolüyle herkesi büyüleyen Birce Akalay bu kez soğukkanlı bir polis olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekran dünyasının en başarılı oyuncularından biri olan Birce Akalay, canlandırdığı güçlü kadın karakterlerle biliniyor. Duruşundan ödün vermeyen başarılı oyuncu Netflix’in kısa sürede en çok izlenen yapımlarından biri olan Kuş Uçuşu’ndan kısa süre sonra yine aynı platformda yayınlanacak Mezarlık filmi ile bir kez daha güçlü bir kadın olarak karşımıza çıkacak. Birce Akalay yeni film serisi Mezarlık’ta kadın cinayetlerini aydınlatmaya çalışan soğukkanlı bir polisi canlandıracak.

Dizilerin başarılı kadın oyuncularından Birce Akalay özellikle son yıllarda hayat verdiği güçlü kadın karakterlerle dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle Siyah Beyaz Aşk ve Babil’de canlandırdığı karakterlerle karakterinde büyük başarıya ulaşan Birce Akalay senaryo seçimlerindeki titizliğiyle de biliniyor.

Kuş Uçuşu’nda başarılı gazeteci rolüyle herkesi büyüleyen Birce Akalay bu kez soğukkanlı bir polis olacak! 8

37 yaşındaki oyuncu halen Netflix’te yayınlanan Kuş Uçuşu isimli diziyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Ay Yapım tarafından çekilen, yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in üstlendiği hikayesi de Meriç Acemi tarafından kaleme alınan Kuş Uçuşu gösterime girdiği an Türkiye’de en çok izlenen dizi. Kuş Uçuşu, Netflix’in dünya sıralamasına da altıncı sıradan giriş yaptı.

Kuş Uçuşu’nda Birce Akalay, çok güçlü, zeki ve hayranlık uyandıran, çok mağrur gibi görünse de alçak gönüllülüğünde bir şey kaybetmeyen Lale Kıran karakteriyle tüm izleyicileri büyülüyor. Birce Akalay çok yakında yine çok güçlü bir karakterle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kuş Uçuşu’nda başarılı gazeteci rolüyle herkesi büyüleyen Birce Akalay bu kez soğukkanlı bir polis olacak! 9

Başarılı oyuncu film serisi olan Mezarlık’ta bu kez kadın cinayetlerini aydınlatmaya çalışan soğukkanlı bir polisi canlandıracak. Çekimleri çok uzun süre önce tamamlanan Mezarlık 17 Haziran’da gösterime girecek.

Yapımcılığını ANS Production & Evrensel Film’in üstlendiği Mezarlık aslında bir film serisi. Kadın cinayetlerine dikkat çeken film serisinde Özel Suçlar Birimi’nin başına getirilen Başkomiser Önem Özülkü (Birce Akalay) ve komiser yardımcısı Serdar Ata (Olgun Toker) her filmde birbirinden farklı cinayeti aydınlığa kavuşturacak. Abdullah Oğuz imzalı dizinin ilk sezonu Güneşten Daha Sıcak, Bir Nefes Kadar Yakın, Göldeki Kadın ve Düğüm olmak üzere dört filmden oluşacak