Ana sayfa Dizi Haberleri Kuş Uçuşu’nun yeni sezon çekimleri ne zaman yapılacak? İşte yanıtı!

Kuş Uçuşu’nun yeni sezon çekimleri ne zaman yapılacak? İşte yanıtı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kısa süre önce Netflix’te ekrana gelen Kuş Uçuşu dizisi herkes tarafından çok beğenilmiş, hakkında çok olumlu yorumlar yapılmıştı. Dizinin ikinci sezonunun çekileceği gündemdeydi. Nihayet güzel haber geldi ve ikinci sezonun çekimlerinin ne zaman başlayacağı açıklandı.

Senaryosu Meriç Acemi tarafından kaleme alınan, X ve Y kuşağının mücadelesini anlatan Kuş Uçuşu dizisi 3 Haziran’da Netflix’te gösterime girmişti. Dizi daha izleyiciyle buluşur buluşmaz büyük ilgi görmüştü. Ay Yapım tarafından çekilen dizi, izlenme rakamlarıyla birçok iddialı yapımı geride bırakmış oldu.

Hikayesiyle ve oyunculuklarıyla herkesi etkisi altına alan Kuş Uçuşu dizisinin ilk sezonu sekiz bölümden oluşuyordu. İlk sezonu bir nefeste tamamlayan izleyiciler ikinci sezonun çekilip çekilmeyeceğini merak ediyordu. Konuyla ilgili Netflix’ten resmi bir açıklama yapılmamıştı ancak başrol oyuncusu Birce Akalay çekilmesinin çok yüksek bir ihtimal olduğunu söylemişti.

Kuş Uçuşu’nun yeni sezon çekimleri ne zaman yapılacak? İşte yanıtı! 7

Ve güzel haber nihayet geldi. Bu habere göre Kuş Uçuşu’nun ikinci sezonuna çok yakında başlanacak. Yeni sezonun ne zaman ekrana geleceği ile ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı. Dizide aynı oyuncu kadrosunun olup olmayacağı, yeni oyuncuların bulunup bulunmayacağı çok merak ediliyor.

Nejat İşler’in sesiyle katkıda bulunduğu Kuş Uçuşu, gösterime girmesinden sonraki bir kaç gün içinde Türkiye’de zirveye yerleşirken, dünya sıralamasında da 6. sırada yer almıştı. Ayrıca 40 ülkenin de ilk 10 sıralamasında da yer alarak büyük bir başarı kazanmıştı. Kuş Uçuşu, Fransa ve Almanya’da en çok izlenen üçüncü, İtalya’da da dördüncü sırada yer aldı.

Kuş Uçuşu dizisi özellikle Birce Akalay ve Miray Daner’in performanslarıyla dikkat çekiyor. Birce Akalay’ı deneyimli bir gazeteci olarak izleyeceğimiz dizide Miray Daner, Akalay’ın çalıştığı kanalda işe giren ve kendisini ispatlamaya çalışan Z kuşağı bir gazeteciyi oynuyor.