Ana sayfa Sosyal Medya İşte yeni sezonun en çok konuşulacak dizi çifti! Pelin Akil ve Oktay Kaynarca!

İşte yeni sezonun en çok konuşulacak dizi çifti! Pelin Akil ve Oktay Kaynarca!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Oyuncu Pelin Akil geçtiğimiz sezon Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı adlı dizide ‘İsabel’ karakterine hayat vermişti.  Oyuncu, dizinin ilk sezon finalinden önce hikayeye veda etti. Bir süre dinlenen güzel oyuncu kendisine gelen birçok proje teklifi arasından, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da da birlikte rol aldığı  Oktay Kaynarca’nın teklifini kabul etti.

Usta oyuncu Oktay Kaynarca yeni sezonda, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin hem yapımcısı hem de başrol oyuncusu olarak izleyici karşısına çıkacak. ATV’de yayınlanacak Ben Bu Cihana Sığmazam adlı dizinin Özbekistan’daki setinden gelen fotoğraflara bir yenisi daha eklendi.

Pelin Akil, partneriyle birlikte fotoğrafını instagram hesabından paylaşarak altına; “Firuze & Temur. Ben Bu Cihana Sığmazam çekiminden” notunu düştü.

İşte yeni sezonun en çok konuşulacak dizi çifti! Pelin Akil ve Oktay Kaynarca! 7

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın Özbekistan’daki setinden gelen yeni fotoğraflar heyecanlı izleyicinin merakını iyiden iyiye artırıyor. İkilinin fotoğrafına; ‘Aman Allahım’, Uzun uzun baktım şahane’ ve Bu gözler neler görüyor, canım partnerlerim çok güzelsiniz’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Oktay Kaynarca, aynı zamanda baş rolünde olduğu yeni dizisinin oyuncu kadrosunu da bizzat kendisi oluşturdu. Onur Tan’ın hem yapım ortağı hem de yönetmen olarak yer aldığı projenin güçlü oyuncu kadrosu ve canlandıracakları karakterler ise şöyle: Oktay Kaynarca (Cezayir), Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas), Eren Vurdem (Azamet), Aslı Sevi (Azade), Kerem Kupacı (Ethem), Ziya Kürküt (Bekir), Pelin Uluksar (Süheyla), Mina Derman (Suna), Batuhan Sezer (Ömer Asaf), Değer Alp (Canan), Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre), Burcu Binici (Meltem), Ömer Kurt (Kerim), Mert Kırlak (George Bagnall), Ahmet Yıldırım (Cafer), Tanıl Yöntem (Canberk), Doruk Öztürk (Şamil), Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer), Melisa Duru Ünal (Mercan), Aylar Melayeva (Sevim), Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim) ve Işıl Yücesoy (Gülendam).

Yeni dizinin konusuyla ilgili hala bir açıklama yapılmadı. Çekimlere İstanbul’da başlayan ekip halen Özbekistan’da çalışmalara devam ediyor. Dizi için dünya tarihinde 16 devlete başkentlik yapmış olan Semerkand ve Buhara’da çekimler yapılacak.