Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece tatilde de boş durmuyor. Oyuncu, denizde sporunu da yapıyor!

Eda Ece tatilde de boş durmuyor. Oyuncu, denizde sporunu da yapıyor!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin Yasak Elma dizisinde canlandırdığı ‘Yıldız’ karakteriyle gönüllerde taht kuran oyuncu Eda Ece dizinin sezon finali yapmasından itibaren tatil yapıyor desek yalan olmaz.

Her fırsatta çok yoğun tempoda çalıştığını ancak bundan hiç şikayetçi olmadığını dile getiren başarılı oyuncu, Yasak Elma dizisinin 5. sezonunun finalinden sonra İtalya’ya gitmişti. Bir süre İtalya’da dinlenen oyuncu şu sıralar, Akdeniz sahillerinde tekne tatilinde güneş ve denizin tadını çıkarıyor.

Tatil yaptığı anlardan pozlarını sosyal medyada da paylaşan Eda Ece’nin son paylaşımından denizde sadece keyif yapmadığı aynı zamanda spor yaptığı da anlaşılıyor. Oyuncu, “Seabobla bunu takas ettim, eğlenceden vazgeçip spora gönül verdim” yazdığı paylaşımıyla dikkat çekti.

Eda Ece tatilde de boş durmuyor. Oyuncu, denizde sporunu da yapıyor! 8

Eda Ece tatil pozlarıyla hayranlarını da mest ediyor. Geçtiğimiz günlerde ablasının oğlu Marsel ile fotoğraflarını da paylaşan oyuncu “Çok mutluyum Marselikom burda! Teyzesiii” notuyla instagram sayfasından yayınladı. Yeğenine ne kadar düşkün olduğu fotoğraftaki halinden de anlaşılan oyuncunun fotoğrafı hayranları tarafından da ilgi gördü…

Eda Ece tatilde de boş durmuyor. Oyuncu, denizde sporunu da yapıyor! 9

Yeni sezonda Yasak Elma’nın 6. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Eda Ece tatilde bol bol enerji depoluyor.

Dizide özellikle üçüncü sezondan itibaren ‘Yıldız’ karakterinin doğaçlama sahnelerinin artması ile birlikte Eda Ece kendine özgü replikleriyle izleyiciye eğlenceli dakikalar yaşatıyor. İzleyici ‘Yıldız’ karakterinin yeni sezondaki maceralarını merakla bekliyor.