Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Karayel hakkında magazin basınında çıkan haberlere eşi Can Bonomo’dan sert yanıt geldi!..

Öykü Karayel hakkında magazin basınında çıkan haberlere eşi Can Bonomo’dan sert yanıt geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Star TV ekranlarında yayınlanan Kaderimin Oyuncu adlı dizide ‘Asiye’ karakterini canlandıran Öykü Karayel geçtiğimiz günlerde oğlu Roman ile birlikte bir alışveriş merkezinde görüntülenmişti.

Öykü Karayel, karşısında muhabirleri görünce; “Oğlumu çekmenizi istemiyorum, çocuğumu çekmeyin” şeklinde tepki göstermiş oyuncunun bu tepkisi magazin basınında haber olmuştu.

Gazetelerde, “Hem Öykü Karayel hem de eşi Can Bonomo oğulları Roman’ı sosyal medyada sık sık paylaştıkları için muhabirlerin oyuncunun bu çıkışına anlam veremediği yönünde haberler yer aldı.

Can Bonomo yapılan haberlere Twitter hesabından yaptığı açıklamayla sert tepki gösterdi. Bir haber küpürünü paylaşan Bonomo eşinin çıkışına destek vererek basın mensuplarına, ‘İzin almadan çekmeyin’ şeklinde seslendi.

Bu hassasiyetlerinde anlamayacak bir durum olmadığını söyleyen Can Bonomo, kısaca magazin basınına, ‘Bizim oğlumuzu sosyal medyada paylaşıyor olmamız size onu izinsiz çekme hakkını vermez’ diyerek bu konudaki duygularını dile getirdi.

Öykü Karayel hakkında magazin basınında çıkan haberlere eşi Can Bonomo'dan sert yanıt geldi!.. 7

2018 yılında evlenen ünlü çift sosyal medya hesaplarından zaman zaman oğulları Roman ile birlikte görüntülerini takipçileriyle paylaşıyorlar.