Ana sayfa Dizi Fragmanları Kusursuz Kiracı dizisi kimsenin beklemediği kadar etkili bir çıkış yapacak!

Kusursuz Kiracı dizisi kimsenin beklemediği kadar etkili bir çıkış yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kusursuz Kiracı dizisini Mayıs ayında yayına almayı düşünen ama sonrasında bu kararından vazgeçen Fox TV’nin ne kadar doğru yaptığı dizinin fragmanlarının yayınlanması ile ortaya çıktı.

Yaza doğru ve yaz ayları içerisinde izleyici sayısının çok düşük olması nedeniyle televizyon dizileri büyük sıkıntılar yaşıyor. Bu durumu birbiri ardına yayından kaldırılan dizilerle gördük. Kusursuz Kiracı dizisi de şayet Mayıs veya Haziran ayında yayına başlamış olsaydı belki de yayından kaldırılabilirdi.

Ancak Fox TV’nin erteleme kararı sonrasında hem dizi için ön hazırlık süreci uzatılmış oldu hem de kış sezonu için daha etkili bir başlangıç yapma fırsatı ortaya çıktı. Kusursuz Kiracı dizisinin yayınlanan fragmanlarına bakıldığı zaman da çok farklı bir dizi olduğu anlaşılıyor.

Korku filmini andıran atmosferi ve izleyicinin merakını süsleyen hikayesi ile Kusursuz Kiracı dizisi yeni sezonda Fox TV’nin en başarılı yapımlarından birisi olabilir.

Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi büyük bir gizem barındırıyor. Birçok dizi hayranı daha ilk fragmanı izlediği zaman çok etkilendiğini ve hikayeyi çok merak ettiğini sosyal medyadan yorumlar paylaşarak ortaya koydu.

Dizinin yayınlanan ikinci fragmanı sonrasında da bu merak unsuru daha da çok öne çıktı. Çünkü dizinin fragmanları hem ilginç hem de çok değişik bir hikayenin gelmekte olduğunu anlatıyordu.

Dizisi sabırsızlıkla beklediklerini belirten ve çok iyi bir çıkış yapacağına inananların sayısı çok fazla. Oyuncu kadrosunun da çok başarılı olduğunu düşünen dizi hayranları, kış sezonunun izlenebilecek yapımlarından birisinin Kusursuz Kiracı olacağını sosyal medya paylaşımları ile ortaya koyuyor.

Ayrıca Serkay Tütüncü ile Dilan Çiçek Deniz ikilisinin iyi bir uyum sağladığını ve iyi bir enerjilerinin bulunduğunu düşünenler de Kusursuz Kiracı dizisinin heyecanını yaşadıklarını yazıyor.

Sosyal medyadaki yorumlara bakılırsa, Kusursuz Kiracı dizisi yeni sezonun favori işlerinden birisi olacak gibi gözüküyor. Fox TV’nin tanıtımları erken başlatması, dizinin Eylül başında ekranda olacağına da işaret ediyor.