Ana sayfa Dizi Haberleri Kusursuz Kiracı dizisinde herkesin tahmini doğru çıktı, Serkay Tütüncü’nün açıklaması heyecanı tavan yaptırdı!

Kusursuz Kiracı dizisinde herkesin tahmini doğru çıktı, Serkay Tütüncü’nün açıklaması heyecanı tavan yaptırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mayıs ayında izleyicilerle buluşması beklendiği sırada Fox TV tarafından ertelenen Kusursuz Kiracı isimli dizi, için alınan bu erteleme kararı çok yerinde oldu. Yeni sezonun etkili projelerinden olan Kusursuz Kiracı’nın ekranda izlenme oranlarının düştüğü bir dönemde yayınlanmaması akıllıca bir karar olarak değerlendiriliyor. Özellikle de dizinin fragmanını izleyenler yaz başında ekrana gelmiş olsa belki de düşük reytingler nedeniyle böyle güzel bir dizinin kısa sürede final yapabileceği değerlendirmesini yaparak, Fox TV’nin erteleme kararının ne kadar yerinde olduğunu düşünüyor.

Dizi, 30 Ağustos Salı günü ilk bölümüyle birlikte izleyicilerle buluşacak. Fox TV’den dizinin yayın günü için açıklama geldi ve yeni sezonda salı akşamları Kusursuz Kiracı dizisi, Fox TV’nin reyting beklediği proje oldu. Gerçekten de Kusursuz Kiracı dizisinin fragmanının yayınlanması ile birlikte birçok kişi büyük şaşkınlık yaşadı. Çok farklı, dinamik ve izleyicileri meraka sürükleyecek bir proje olduğu hemen anlaşıldı. Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü ikilisinin iyi bir dizi çifti olacağı düşüncesi de fragmanlardaki görüntülerden anlaşılıyordu.

1991 yılında İzmir’de dünyaya gelen Serkay Tütüncü’nün karakterine yakın birisini canlandıracak olması da dikkat çekici bir detay oldu. Ünlü oyuncu, “Yakup karakteriyle karşınıza çıkacağım. İzmirli bir karakter, biraz yakın. Milano’da gazetecilik yapan bir çocuk. İstanbul’a geliyor, sonra hikaye başlıyor” diye konuştu.

Kusursuz Kiracı dizisinde herkesin tahmini doğru çıktı, Serkay Tütüncü'nün açıklaması heyecanı tavan yaptırdı! 8

Mona karakterinde Dilan Çiçek Deniz de bir internet gazetesinde yangın ile ilgili ihbarlara giden ve bu yangınları haberleştiren bir gazeteci olarak izleyicilerle buluşacak .

Serkay Tütüncü, Kusursuz Kiracı dizisini merakla bekleyenlerin hissettiği gibi çok farklı ve özel bir yapım olacağını da ifade etti. Oyuncu, “Çok değişik, keyifli, biraz aksiyon, biraz gerilim. Televizyona farklı bir iş getiriyoruz, heyecanlıyız, bekliyoruz” diye konuştu.

Serkay Tütüncü, partneri Dilan Çiçek Deniz’in de işinin kolay olmadığını ve zor bir karakteri canlandırdığını belirterek, spoilar vermemek için de dikkatli konuşması gerektiğini anlattı.

Oyuncu, “Konu dikkat edilmesi, dikkatle izlenmesi gereken bir konu. Dilan ile zaten başından beri çok iyi anlaştık. Çok kısa bir sürede çok güzel bir enerji yakaladık. Çalışması çok keyifli, çok enerjik. İkimiz de hikayeyi çok beğendiğimiz için çok severek çalışıyoruz, çok heyecanlıyız” diye konuştu.

Kusursuz Kiracı dizisinde herkesin tahmini doğru çıktı, Serkay Tütüncü'nün açıklaması heyecanı tavan yaptırdı! 9

Ekip olarak çekilen ilk bölümü izlediklerini ve çok beğendiklerini anlatan Serkay Tütüncü, Kusursuz Kiracı dizisinin izleyici ile bir an önce buluşması için de sabırsızlıkla beklediklerini anlattı.

Dizinin fragmanına da yansıyan yangın sahnesinden de bahseden oyuncu, bu sahne için apartmanda yangın çıkarttıklarını anlattı.

Serkay Tütüncü, “Apartmanın tadilata girmesi gerekiyordu. İlk önce o sahne ile başladık. Bir odayı yaktın hemen hemen, ben de yandım orada. Onunla ilgili de 1,5 gün süren bir eğitim aldık” dedi.

Yangın sahnesinde çekimlerin çok kontrollü ve güvenlik içinde yapıldığını anlatan oyuncu, dikkatli ve özenli bir ekip çalışması yürütüldüğüne vurgu yapmış oldu.

Kusursuz Kiracı dizisinin ilk iki bölümünün hazır olduğu da oyuncunun açıklaması ile ortaya çıktı. Ekip olarak üçüncü bölümün çekimlerine başlayacaklarını belirten Serkay Tütüncü, tatilin de kendisi adına iyi geçtiğini ama yorulduğunu da sözlerine ekledi.

İşte dizinin 30 Ağustos Salı günü ilk bölümünün yayınlanacağının duyurusu: