Ana sayfa Sosyal Medya Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin genç yıldızı Nilsu Berfin Aktaş hırsının ve çabasının karşılığını aldı!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin genç yıldızı Nilsu Berfin Aktaş hırsının ve çabasının karşılığını aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nilsu Berfin Aktaş henüz çok genç bir oyuncu ve 3 yıldır ortaya koyduğu performans ile de dizi dünyasının yükselen yıldızlarından birisi oldu. Kuzey Yıldızı isimli dizide iki sezon boyunca Gökçe Mollaoğlu karakteri ile büyük beğeni kazanan genç oyuncu, bu dizinin sayesinde birbiri ardına teklifler aldı.

Nilsu Berfin Aktaş, 1998 yılında Ankara’da dünyaya geldi ve henüz genç yaşında dizi dünyasının aranılan genç kadın oyuncularından birisi olmayı başardı. Yetenek Evi Sanat Akademisi’nde oyunculuk eğitimleri alan Aktaş, 2018 yılında yayınlanan Geleceğin Starı yarışma programıyla adından söz ettirdi. Raslantı isimli sinema filminin yanı sıra, çeşitli reklam filmlerinde ve dizilerde yer alan oyuncu, 48. kez düzenlenecek olan Altın Kelebek Ödülleri’nde Pantene Yıldızı Parlayanlar kategorisindeki 4 isimden birisi oldu.

Özgü Kaya, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Tarık Emir Tekin ile birlikte yıldızı parlayan oyuncular arasında sıralanması Nilsu Berfin Aktaş’ın hırsının ve emeklerinin bir karşılığı oldu.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin genç yıldızı Nilsu Berfin Aktaş hırsının ve çabasının karşılığını aldı! 7

Genç oyuncunun daha önce reklamlarında yer aldığı Pantene markasının sponsorluğunu yaptığı Altın Kelebek’te bu sefer yıldız adayları arasında yer alması da kariyer çıkışının ilginç bir detayı olarak dikkat çekiyor.

Kuzey Yıldızı dizisindeki yan rolün ardından Benim Hayatım isimli Star TV dizisinde başrol olan oyuncu, ayrıca Kalp Yarası dizisine de sonradan katılmış ve Pınar karakterini canlandırmıştı. Ölüm Zamanı isimli dijital dizide de yer alan Nilsu Berfin Aktaş, tecrübelerini bu projelerle artırdıktan sonra yaz döneminde Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli Show TV’nin yeni dizisine katıldı.

Gizem karakteri ile ekranda izlemekte olduğumuz oyuncu, 2019 yılından bu yana setlerde yoğun bir şekilde çalışıyor ve iyi performanslar sergiliyor. Kısa sürede kariyer zıplaması yaşaması da Nilsu Berfin Aktaş’ın geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edilmesini sağladı.

Hayran kitlesini artıran ve Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin başarısıyla da son dönemde çok konuşulan isimlerden olan Aktaş, sosyal medyada da hayranlarının desteği ile öne çıkan isimlerden birisi haline geliyor.