Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisi 6. yeni bölümde acı gerçekler!

Kuzey Yıldızı dizisi 6. yeni bölümde acı gerçekler!

tarafından ker_def

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler’in oturduğu, Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın başrollerini Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşırken dizide, Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

Kuzey Yıldızı-İlk Aşk’ın bu akşam ekrana gelecek 6. bölümünde Yıldız, Kuzey’e ne kadar âşık olduğunu bir kez daha ispatlamıştır ama yine de kabul etmemektedir.

Kuzey, belki de ilk defa Yıldız için ne ifade ettiğini bu kadar net bir şekilde anlar. Ve korktuğu şey olur, kafası karışmaya başlar. Fakat olaylar öyle hızlı gelişir ki bunu düşünecek bir anı bile yoktur.

Kuzey Yıldızı dizisi 6. yeni bölümde acı gerçekler! 9

Çünkü başı, bir an olsun beladan kurtulmaz. Kızlar ve Yıldız, Kuzey’i kurtarmak için elinden geleni yapar.

Fakat kimsenin tahmin edemeyeceği bir gelişmeyle Kuzey, bu sefer de kurtulmayı başarmıştır. Artık Kuzey ve Yıldız’ın önünde hiçbir engel yoktur, kendileri dışında.

Kuzey Yıldızı dizisi 6. yeni bölümde acı gerçekler! 10

Kuzey, Yıldız’ın aşkı karşısında zaman zaman kayıtsız kalamadığını fark etse de bunu ne kendine ne de başkasına itiraf etmeye niyeti yoktur.

Yıldız da Kuzey’in kafasının karıştığının farkındadır. Yıllardır beklediği ilan-ı aşkın gelmek üzere olduğunu zannettiği anda Yıldız, sert bir şekilde acı gerçeklerle yüzleşir.

Kuzey Yıldızı dizisi 6. yeni bölümde acı gerçekler! 11

Hiçbir hikâyenin ikinci kadını olmayacak, gerekeni yapacaktır. Kuzey’in ne yapacağını ise kimse bilmemektedir.

Kuzey Yıldızı-İlk Aşk, bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!