Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisinde büyük değişiklik! Aslıhan Güner’in oynadığı Yıldız için yeni bir dönem başlıyor!

Kuzey Yıldızı dizisinde büyük değişiklik! Aslıhan Güner’in oynadığı Yıldız için yeni bir dönem başlıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yayınlanan ve Karadeniz’in muhteşem manzaraları eşliğinde çekilen Kuzey Yıldızı dizisi, ekranlara dönmek için gün sayıyor. Yeni sezon çekimlerinin 15 Ağustos gibi başlaması planlanıyor. Oyuncular henüz Ordu’ya gitmedi ama bir kaç gün içinde gitmeleri bekleniyor.

Dizinin başrol oyuncuları İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in ekranda ikili olarak uyumlu birliktelikleri, dizinin takipçilerinin beğenileriyle reytinglere yansımakta. Hikayenin sevilmesi ve yan karakterlerin hikayelerinin de beğenilmesiyle Kuzey Yıldızı, yeni sezonda yoluna devam edecek.

Tabii bir takım değişiklikler de izleyiciyi bekliyor. İlk etapta diziye bir oyuncunun daha katıldığı haberi gündeme geldi. Yeni karakterin Yıldız ile bir bağlantısı var. Zira Yıldız’ın hayatında da bazı değişiklikler yaşanacak. Kahramanlarımız Kuzey ve Yıldız’ı yeni maceralar bekliyor. Biz onları uzun bir bekleyişin ardından yakınlaştıkları bir anda bırakmıştık. Yıldız’ın ani bir çıkışla Kuzey’i öptüğü o sahneyle sezon finali verilmişti.

Şimdi olayların nasıl gelişeceği merak konusu ama Yıldız’ın hayatında bir takım değişikliklerin olacağı sinyali de verildi! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından paylaştığı bilgiye göre Yıldız, iş hayatına atılıyor…

Kuzey Yıldızı dizisinde büyük değişiklik! Aslıhan Güner'in oynadığı Yıldız için yeni bir dönem başlıyor! 8

Yıldız, yeni bölümlerde çalışmaya karar veriyor ve bir restaurantta işe giriyor. Yeni karakterin bağlantısı da bu restaurantla ilgili. Çünkü işletmenin sahibinin kızı, hikayenin yeni kahramanı olarak diziye dahil olacak. Bahar isimli bu karakteri ise Melis Sabah oynuyor. Sabah, daha önce Kırk Yalan ve Tam Kafadan Karavan isimli filmlerde de rol almıştı. Antalya Üniversitesi Matematik Bölümü öğrencisi…

Kuzey Yıldızı dizisinde büyük değişiklik! Aslıhan Güner'in oynadığı Yıldız için yeni bir dönem başlıyor! 9

Serap Matyaş’tan aldığı eğitim ile oyunculuk konusunda kendini geliştiren Melis Sabah, Hamdi Alkan’ın yönetmenliğini yaptığı Kırk Yalan isimli filmde canlandırdığı Halime karakteri ile dikkat çekmişti.

Kuzey Yıldızı’nın yeni sezondaki sürprizleri bununla da bitmeyecek gibi görünüyor. Zira bir erkek karakterin daha diziye katılmasının gündemde olduğu konuşulmakta. İlerleyen günlerde yaşanacak gelişmeleri sizlerle paylaşacağız…