Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisinde İsmail Demirci’den Aslıhan Güner ifşası!

Kuzey Yıldızı dizisinde İsmail Demirci’den Aslıhan Güner ifşası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında ilk sezonu büyük ilgi gören Kuzey Yıldızı dizisinin ekibi önceki hafta sette bir araya gelerek çekimlere başlamıştı. İlk sezon 29 bölüm yayınlanan dizinin Eylül ayında hayranları ile buluşması bekleniyor.

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci ikilisinin başrolünde yer aldığı Kuzey Yıldızı dizisinden beklenti çok yüksek… İzleyiciler eğlenceli sahneleri ile yeni dönemde de Cumartesi akşamları ekran başında yerini alacak.

Aslıhan Güner ile İsmail Demirci arasındaki sempatik sosyal medya atışmaları da merakla bekleniyor… İsmail Demirci, rol arkadaşının elektrik süpürgesi ile temizlik yaptığı anını instagram hesabından paylaştı.

Kuzey Yıldızı dizi hayranları bu kısacık videoyu çok beğendi. İsmail Demirci’nin yeni sezonda da rol arkadaşına bu tür mesajlarla takılacağı anlaşılmış oldu. Benzer paylaşımları geçtiğimiz sezon Aslıhan Güner de sıklıkla yapmıştı.

İki ünlü ismin uyumlu birlikteliği sayesinde Kuzey Yıldızı dizisi iyi bir dönem geçirdi ve yeni sezonda da ayın başarıyı tekrarlaması şaşırtıcı olmayacaktır.

İşte İsmail Demirci’nin rol arkadaşının temizlik yaptığı anlarını ifşa ettiği paylaşımı: