Ana sayfa Dizi İzle Güz Masalı 29 Ağustos Cumartesi 14.bölümde Viraj, endişelenmeye başladı!

Güz Masalı 29 Ağustos Cumartesi 14.bölümde Viraj, endişelenmeye başladı!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Güz Masalı dizisinin 29 Ağustos Cumartesi günü yayınlanacak olan 14. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor… Güz Masalı’nın Cumartesi 21.00’de yayınlanacak olan yeni bölümünde Viraj, endişelenmeye başladı.

Orijinal adı “Dil se di dua Saubhagyavati Bhava” olan dizi ‘Güz Masalı’nda bugün Viraj büyükannenin doktoru ile görüştüğünde telaşlanır. Onun iyileşme belirtileri gösterdiğini duyunca hemen başka bir plan yapar.

Büyükannenin ilaçlara yanıt verdiğini öğrenen Viraj, hemen harekete geçer. Büyükanneye evde bakması için bir hemşire tutar ve onunla iş birliği yapar. Hemşireden büyükannenin iyileşmesini engelleyecek ilaçlar vermesini ister. Büyükanne ise evdekilere durumu kaş göz işaretleri ile anlatmaya çalışsa da başarılı olamaz. Öte yandan Viraj Janvi’yi korkutmaya devam eder. Önce Janvi’nin resmini yapan Viraj sonra yaptığı resmi ateşe verir. Janvi, Viraj’ın yaptıklarına dur diyecek mi?

Hayal kırıklığı ve acının hikâyesi ‘Güz Masalı’ her gün 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Künye:

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava

Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan

Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur

Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal

Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran.