Ana sayfa Güncel Haberler Kuzey Yıldızı dizisinde kimse bu kadar güzel sesi olduğunu bilmiyordu!

Kuzey Yıldızı dizisinde kimse bu kadar güzel sesi olduğunu bilmiyordu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzey Yıldızı dizisinin izleyicileri özellikle Pembe ve Nahide sahnelerini farklı bir dikkatle izliyor.Her iki karakterin de her ekrana çıktığında izleyicileri fena halde güldürme potansiyeli var…Zeynep Kankonde’nin canlandırdığı Pembe ile Merve Şen’in hayat verdiği Nahide, dizinin en komik isimlerinden. Tabii bir de Sefer Reis olarak Toygan Avanoğlu’na da bir parantez açmak şart.

Kuzey Yıldızı dizisinde önemsiz gibi görünen Doktor Cihan ise son bölümlerde izleyicilerin kalbini kazanmayı başardı. Cihan ve Pembe’nin hikayeleri yeni başlarken, dizide bir başka detay daha ortaya çıktı.

Doktor Cihan’a hayat veren Emrah Özdilek’in sesinin de ne kadar güzel olduğunu izleyiciler fark etti. Pembe’ye şarkılı bir evlilik teklifi yaparak kalpleri kazanan Doktor Cihan, artık izleyici gözünde ayrı bir yerde duruyor.

Kuzey Yıldızı dizisinde kimse bu kadar güzel sesi olduğunu bilmiyordu! 7

Özdilek’in sesine hayran kalan dizinin takipçileri, “Pembe ve Cihan’ı izlerken ağzım kulaklarıma varıyordu. Pembe bu mutluluğu çoktan hak etti. Siz birbirinize yetersiniz” diyerek bu iki karakterin dizideki yeni favorileri olduğunu belirten yorumlarda bulunuyor.

Pembe ve Cihan’ı birbirine çok yakıştıran Kuzey Yıldızı hayranları, onların sahnelerinin de artırılmasını istiyor. İşte dizinin 21. bölümünde Cihan’ın Pembe’ye yaptığı evlilik teklifinde Emrah Özdilek’in hayran bırakan sesi: