Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı’ndan sonra İyilik dizisine başrol olan İsmail Demirci’ye sokakta tepki var!

Kuzey Yıldızı’ndan sonra İyilik dizisine başrol olan İsmail Demirci’ye sokakta tepki var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle 2022 yılının Nisan ayında buluşan İyilik dizisi sekiz bölüm yayınlandıktan sonra sezon finali yaptı. İsmail Demirci, Hatice Şendil, Sera Kutlubey ile Perihan Savaş’ın başrollerinde yer aldığı dizi bir aldatma üzerine kurulu bir entrika dizisi. Hikaye bütünlüğü noktasında Yasak Elma dizisinin bir benzeri olarak da ifade edilen İyilik dizisi, iyi sayılabilecek reytingler aldığı için Fox TV tarafından ikinci sezonda da devam etmesine karar verilmişti.

Eylül ayı itibari ile ikinci sezonuyla yeniden hayranların karşısında olması beklenen İyilik dizisinin başrol oyuncusu İsmail Demirci, her şeyin yolunda olduğunu söyledi. İkinci sezon öncesinde eşi Hande Soral ve Mayıs ayında doğan oğlu Ali ile birlikte tatil yapan İsmail Demirci, babalık heyecanı da yaşıyor.

Oyuncu, iki sezon boyunca Kuzey Yıldızı isimli komedi dizisinde başrolde yer almış ve iyi bir karakteri canlandırdığı için de sokakta vatandaşlardan çok olumlu yorumlar almıştı. Ancak İyilik dizisiyle birlikte durum tersine döndü.

Kuzey Yıldızı'ndan sonra İyilik dizisine başrol olan İsmail Demirci'ye sokakta tepki var! 7

İsmail Demirci, sokakta aldığı tepkiler sorulunca şunları söyledi: “Değişik bir tecrübe oldu çünkü ben en son Kuzey Yıldızı’nda çok iyi bir karakteri oynuyordum. Şimdi biraz tam tersini oynuyorum. Sokakta birileri gördüğü zaman şimdi de kötü kötü şeyler söylemeye başladılar. Demek ki ben işimi iyi yapıyorum. Güzel gidiyor şu ana kadar, çok güzel bir set ortamımız var.”

Yemek yemeyi çok sevdiğini dile getiren İsmail Demirci, “Yemek için yaşıyorum diyebilirim” şeklinde konuştu. Eşi Hande Soral ile birlikte farklı lezzetler tatmak için kilometrelerce yol gittiklerini anlatan oyuncu, eşiyle birlikte yemek yemeyi çok sevdiklerini dile getirdi.