Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı dizisinin etkisi Hande Soral’ı Bir Zamanlar Çukurova’dan kopardı!

Kuzey Yıldızı dizisinin etkisi Hande Soral’ı Bir Zamanlar Çukurova’dan kopardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — atv ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin üçüncü sezonunda ekibe katılan isimlerden birisi de Hande Soral oldu. Ünlü oyuncu uzun bir aradan sonra gelen teklifi kabul etti ve Adana’daki çekimlerde yer aldı.

Hande Soral’ın eşi ise kendisinden daha önce Ordu’da çekimleri yapılan Kuzey Yıldızı dizisinde rol almaya başlamıştı. Çift diziler nedeniyle uzun süre ayrılık yaşadı ve bu durumdan da çok memnun olmadıklarını röportajlarında ifade ettiler.

Hande Soral, Bir Zamanlar Çukurova dizisi için Adana’ya gidecekti. İsmail Demirci ise İstanbul’da çekimleri yapılacak olan Yalancılar ve Mumları isimli dizi için anlaşma yaptı.

Ümit karakterinin devam edip etmemesi Hande Soral’ın kararına bağlıydı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Hande Soral, ayrılık kararı aldı. Ünlü oyuncu, Ümit karakterine hayat verdiği Bir Zamanlar Çukurova dizisini bırakıyor.

Bunun nedeni ise Kuzey Yıldızı dizisi sebebiyle eşiyle uzun süre ayrı kalması ve yeniden aynı duruma düşmek istememesi olarak belirtiliyor.

Hande Soral, Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 4. sezonunun ilk bölümünde ekipten ayrılacak.

Kuzey Yıldızı dizisinin etkisi Hande Soral'ı Bir Zamanlar Çukurova'dan kopardı! 1

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin üçüncü sezonunda birçok ünlü isim ayrıldı. Vahide Perçin, Uğur Güneş, Nazan Kesal, Esra Dermancıoğlu, Melike İpek Yalova ve son olarak da Murat Ünalmış hikayeye veda eden etkili isimler olmuştu. Şimdi bu ayrılıklara Ümit karakterini canlandıran Hande Soral da katılmış oldu.