Ana sayfa Sinema Çukur’un Akın Koçovalı’sı Burak Dakak’ın yeni projesi belli oldu!

Çukur’un Akın Koçovalı’sı Burak Dakak’ın yeni projesi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’da Akın Koçovalı karakterini canlandıran Burak Dakak, yeni projesini belirledi. Dakak yeni projesinde tercihini bir sinema filminden yana kullandı.

23 yaşındaki oyuncu ilk oyunculuk deneyimini 2009 yılında yayınlanan Doğruluk Ekseni dizisiyle attı. Ardından Ezel, Geniş Aile, Benim Adım Gültepe, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Diriliş Ertuğrul gibi dizilerde rol aldı. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in yer aldığı Show TV dizisi Gülperi’yle dikkatleri üzerine çekti.

Genç oyuncu Gülperi dizisinde ailesini korumaya çalışan bıçkın delikanlı Hasan karakterini canlandırırken çok iyi bir performans gösterdi. Dakak bu dizideki performansı sayesinde kariyerinde önemli bir adım attı ve ardından Çukur dizisinde rol aldı.

Burak Dakak. Çukur’un yaz başında sona ermesinin ardından yeni projesini belirledi. Bu kez dizi yerine bir sinema filmini tercih eden yetenekli oyuncu, gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre uluslararası ödüllü yönetmen Zeki Demirkubuz’un yeni filmi Hayat’ta rol alacak.

Çukur'un Akın Koçovalı'sı Burak Dakak'ın yeni projesi belli oldu! 7

Dakak, filmde başrolü yine kendisi gibi genç ve yetenekli bir başka oyuncu olan Miray Daner’le paylaşacak. Şu günlerde Saygı dizisinde görev alan Daner, çekimler biter bitmez film için çalışmaya başlayacak.

Cannes Film Festivali’nde ödül kazanan usta yönetmen bugüne kadar C Blok, Kader, Bulantı, Masumiyet, Bekleme Odası, Yazgı gibi birçok başarılı filme imza attı. Yönetmenin filmleri yurt dışındaki büyük festivallerde gösterildi.

Uluslararası ödüllü yönetmen Zeki Demirkubuz’un yeni filminde rol alacak iki genç oyuncu hiç kuşkusuz bu proje sayesinde kariyerlerinde çok farklı bir adım atacak.