Ana sayfa Dizi Haberleri Exxen’den sürpriz dizi! Kuzey Yıldızı, Çukur ve Arıza dizilerinin oyuncuları aynı dizide buluşuyor!

Exxen’den sürpriz dizi! Kuzey Yıldızı, Çukur ve Arıza dizilerinin oyuncuları aynı dizide buluşuyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu yeni dijital platform Exxen için çekilecek olan dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Pek çok ünlü oyuncunun rol aldığı iddialı yapımlar arasına katılacak olan yeni dizinin oyuncularından bazıları ise halihazırda ekranda dizileri devam eden oyunculardan oluşmakta.

Kadrosuyla da iddialı bir yapımın gelmekte olduğu anlaşılan Ölüm Zamanı isimli diziyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosu ise belli oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği kulis bilgisine göre, şu anda Çukur, Kuzey Yıldızı ve Arıza dizilerinde rol alan oyunculardan bazıları da kadroda yer almakta.

Show TV’nin üç dizisindeki oyuncuları birleştiren Ölüm Zamanı dizisinin senaryosunu Zülküf Yücel kaleme alıyor. Yönetmenliğini ise Yunus Ozan Korkut yapacak.

Bir kampta yaşanan cinayet sonrasında gelişen sıradışı olayların anlatılacağı dizinin oyuncuları arasında Arıza dizisinde oynayan usta isim Ahmet Mümtaz Taylan da var.

Aynı zamanda Kuzey Yıldızı Aşk dizisinde Gökçe karakterini canlandıran genç oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, Çukur dizisinde son dönemin çok konuşulan başarılı isimlerinden Ece Yaşar da kadroda.

Exxen'den sürpriz dizi! Kuzey Yıldızı, Çukur ve Arıza dizilerinin oyuncuları aynı dizide buluşuyor! 9
Nilsu Berfin Aktaş

Ayrıca kısa bir süre önce Kanal D’de yayınlanan Bir Annenin Günahı dizisinde rol alan Mert Yazıcıoğlu da dizinin iddialı isimlerinden. Kadroda ayrıca Mert Ramazan Demir ve Zalim İstanbul dizisinden tanınan İdris Nebi Taşkan da oynuyor.

Exxen'den sürpriz dizi! Kuzey Yıldızı, Çukur ve Arıza dizilerinin oyuncuları aynı dizide buluşuyor! 10
Ece Yaşar

Exxen'den sürpriz dizi! Kuzey Yıldızı, Çukur ve Arıza dizilerinin oyuncuları aynı dizide buluşuyor! 11
İdris Nebi Taşkan