Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı final yaptıktan sonra İsmail Demirci’ye Hande Soral’dan izin yok!

Kuzey Yıldızı final yaptıktan sonra İsmail Demirci’ye Hande Soral’dan izin yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Soral ile İsmail Demirci çifti, dizi çekimleri nedeniyle çok sık bir araya gelememekten şikayetçiydi. İkili dizi çekimlerindeki programlarını ayarladı ve geçtiğimiz gün yeniden İstanbul’da bir araya geldi. İsmail Demirci Kuzey Yıldızı çekimleri için Ordu’da bulunuyordu. Hande Soral ise Bir Zamanlar Çukurova dizisi için Adana’da çekimlerde yer alıyordu.

İki ünlü isim uzun bir aradan sonra alışveriş merkezine gitme keyfini da yaşadı. Soral, ihtiyaçları nedeniyle alışverişe çıkmak zorunda olduklarını ifade etti. Adana’da ortamın yaz ayları gibi olduğunu ifade eden Hande Soral, Adana yemeklerine karşı formunu korumaya çaba harcadığını belirtti.

Soral, “Kilo almadım. Her yer kapalı olduğu için aslında çok fazla dışarıda vakit geçiremiyoruz. Evde de kendi yemeğimi kendin yapmaya çalışıyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum” diye konuştu.

İsmail Demirci ise Ordu’da yoğun bir tempoda çalıştıklarına değindi. Oyuncu, “Çok yoğun, 6 gün çalışıyorum. Sosyal hayatım yok. Sezon sonunda final yapacağız. 67-68. bölüm gibi dendi. Bizimkisi Karadeniz dizisi, güzel de bir seyirci kitlesi var. Sezon sonuna kadar devam edeceğiz” dedi.

Hemen yeni bir diziye başlamak istemediğini belirten oyuncu, ileride olabileceğini ifade etti. Kendisi için zamandan daha çok rolün önemli olduğunu belirtti. Hande Soral da eşinin hemen bir işe başlamasını istemediğini vurguladı. Soral, “Ben de hemen istemezsin diye düşünüyorum” ifadesini kullandı.