Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı, Gönül Dağı ve Sen Çal Kapımı dikkat etsin, yeni rakip çok güçlü!

Kuzey Yıldızı, Gönül Dağı ve Sen Çal Kapımı dikkat etsin, yeni rakip çok güçlü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları yaşanan reyting yarışı artık daha da kızışacak! Kanal D ekranında Bir Annenin Günahı isimli dizi 21 Kasım Cumartesi, yani yarın akşam ilk bölümü ile ekrana geliyor. Cumartesi akşamları genelde eğlenceli diziler toplandı. Ama şimdi güçlü bir dram yapımı rekabete katılıyor.

Özge Özbek ve Musa Uzunlar’ın başrolünde yer aldığı; Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas gibi iki genç ismin partner olduğu, Emre Kınay ve Pamir Pekin gibi iki usta ismin de kadroda buluştuğu bir dizi olacak. Filipinler’de çok beğenilen A Mother’s Guilt isimli dizinin uyarlaması olan Bir Annenin Günahı, ilginç hikayesi ile izleyicileri kendisine bağlamaya çalışacak.

Show TV ekranında Kuzey Yıldızı pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi konumundaydı… Ayrıca Gönül Dağı ile TRT1 de bu rekabette iyi bir noktada bulunuyor. Fox TV, düşük reytingleri olan Zümrüdüanka’nın yerine Sen Çal Kapımı ile reyting yarışına katıldı.

Bir de geçen hafta Star TV’de başlayan İbo Show’u da bu yarışa katarsak önemli yapımlar reyting için yarışıyor. Ayrıca MasterChef Türkiye yarışmasının tv8’deki güçlü konumunu da unutmamak lazım.

Diziler açısından Bir Annenin Günahı’nın başlaması rekabetti iyice artıracak ve reyting yarışı çetin geçecek. Dizinin fragmanını videodan izleyebilirsiniz.