Ana sayfa Dizi Haberleri Arıza, Menajerimi Ara ve Maria ile Mustafa dizilerini çok zorlayacak yeni karar!

Arıza, Menajerimi Ara ve Maria ile Mustafa dizilerini çok zorlayacak yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları dizi rekabetinde çetin şartlar oluştu… Show TV’nin Arıza ile iyi bir çıkış yapmasının ardından, gün değiştiren Menajerimi Ara da iyi performans ortaya koydu. atv ise düşük reytinglerine rağmen Maria ile Mustafa dizisini adeta korumaya aldı ve devamı için kararlı bir duruş sergiliyor. TRT1’de yayınlanan absürd komedi dizisi Tövbeler Olsun ise farklı bir alternatif olmasının yanı sıra, rekabette düşük reytinglerle yer alıyor.

Pazar akşamları tv8, MasterChef Türkiye yarışması ile yine rekabette önemli ilk sıraları kovalıyor. Kanal D, Çok Güzel Hareketler 2 programı ile eğlencenin adresi olmaya çalışıyor. Fox TV ise rekabete yeni bir soluk getirecek. Kefaret isimli iddialı dizi 22 Kasım Pazar akşamı başlayacak.

Arıza, Menajerimi Ara ve Maria ile Mustafa dizilerini çok zorlayacak yeni karar! 8

Arıza, Menajerimi Ara ve Maria ile Mustafa dizileri ile rekabete girişecek olan Kefaret, güçlü hikayesi ve iyi oyuncu kadrosu ile göz dolduruyor. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur dizinin başrolünde yer alan isimler. Ayrıca Özge Özacar ve Ege Kökenli de Kefaret’in kadrosunda bulunan dikkat çeken bir başka isim.

Zülfi Livaneli’nin romanından diziye uyarlanan Kefaret dizisinde Nurgül Yeşilçay, Zeynep karakterini canlandıracak. Başkomiser Sinan olarak Mert Fırat ve Ahmet karakterinde de Yurdaer Okur’u izleyeceğiz.

Arıza, Menajerimi Ara ve Maria ile Mustafa dizilerini çok zorlayacak yeni karar! 9

Peki nasıl bir hikayesi var ve 1. bölümde neler yaşanacak?

Bir kasaba lisesinde öğretmenlik yapan ve doktor kocası Ahmet ve iki küçük çocuğu ile mutlu bir hayat sürdüren Zeynep’in rüya gibi yaşamı kızının ortadan kaybolması ile bir anda cehenneme dönecektir.

Zeynep bir bir elindeki her şeyi yitirirken İstanbul’dan atanan başarılı genç komiser Sinan sayesinde umudunu asla yitirmeyecek ve hayata sımsıkı tutunma gücü bulacaktır.

Kızını bulabilmek için her yolu denemesine rağmen bir sonuca ulaşamayan Zeynep sonunda çılgınca bir eyleme kalkışır ve hiç beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalır.