Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin bir iddialı dizisi daha final yapıyor!

Star TV’nin bir iddialı dizisi daha final yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon başlayan ve ilk bölümleri büyük beğeni toplayan Star TV’nin Babil dizisi maalesef yolun sonuna geldi. Çok güçlü bir oyuncu kadrosu bulunan dizi, AB grubunu hedeflemişti ve ilk başta da bu hedef tutmuştu. Ancak dizinin ikinci sezonu beklentilerin altında reytingler getirince final de zorunlu oldu.

Halit Ergenç, Aslı Enver, Onur Saylak, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay ve Mesut Akusta gibi başarılı isimlerin buluştuğu dizinin kadrosu ‘adeta yıkılıyor’ diye tarif ediliyordu. Hatta sosyal medyada birçok izleyici böyle güçlü bir kadronun bir daha kolay kolay bir araya gelemeyeceğini de düşündüklerini belirten yorumlar yapıyor. Sosyal medyada ise oyuncular final çekimlerinin ardından gülümseyen, dostluk pozları ile hayranlarına veda ediyorlar.

Star TV'nin bir iddialı dizisi daha final yapıyor! 3

Dizinin ince mesajlar vererek başladığı ilk sezonun ardından, ikinci sezonda daha fazla aşk-meşk işlerine dönüş yapması ve mesaj vermeyi bırakması aslında Babil izleyicileri açısında ilginin azalmasının en önemli sebeplerinden birisi oldu.

Dizi bu durumu toparlamak için çaba harcasa da zaman yetmedi ve reytinglerin düşük gelmesi sonucunda Star TV, final kararı alarak, bir dizisini daha bitirmeyi tercih etti.

Star TV'nin bir iddialı dizisi daha final yapıyor! 4

İyi Günde Kötü Günde’ye sadece 6 bölüm sabır gösterebilen Star TV, Babil dizisine ise biraz töleranslı davrandı… Kanalın yayından kaldırdığı Güvercin dizisini de hatırlatalım. Kanalın elinde ise pazartesi akşamları Sefirin Kızı, Pazar akşamları Menajerimi Ara ve yeni başlayacak olan Sol Yanım dizileri kaldı.

Babil dizisinin final bölümü 20 Kasım Cuma, yani bu akşam ekrandaki yerini alacak.