Ana sayfa Dizi Haberleri Kimse inanmıyordu ama Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde beklenen olmadı!

Kimse inanmıyordu ama Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde beklenen olmadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.comm/Detay – Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, dün akşam kına ve düğün sahneleri ile oldukça eğlenceli anlara sahne oldu. 21 yıldır Kuzey’ine kavuşmayı bekleyen Yıldız’ın önüne binbir türlü engel çıkmıştı. İzleyici, iki aşığın her kavuşma sahnesinin bozulması nedeniyle, evlenebileceklerine de pek kanaat getirmiyordu.

Düğünün en büyük engeli ise Yıldız’ın babası Yaşar’dı. Evden çıkarken ona “Eğer Kuzey ile evlenirsen onu vururum” diyecek kadar da ileri gitmişti. Yıldız, bu tehdide rağmen Kuzey’den vazgeçmedi ve gözyaşlarını tutamasa da kararlı bir şekilde nikah masasına oturdu.

Yaşar’ın gelin nikahı durdurması ve elini beline atmasıyla herkes irkildi. Ancak Yaşar’ın gemileri çoktan suya inmişti! Kızının düğününe olay çıkarmaya değil, rızası olduğunu söylemeye gelmişti. Kızına taktığı kolyeyi çıkarıyordu arka cebinden.

Herkesin bir ‘oh’ çektiği sahneden sonra nikaha geçildi. Ancak yine de izleyenler bu sahneyi yüreği ağzında izledi. Her an bir şey yaşanacak gibi tetikteydi herkes. Fakat beklenen olmadı ve Kuzey ile Yıldız gerçekten evlendi!

İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in başrolünde oynadıkları dizideki bu gelişme, izleyiciyi de mutlu etti. Çünkü artık iyice sündürülen bu meseleye bir nokta konulmuş olması gerekiyordu. Doğrusu da buydu.

Kimse inanmıyordu ama Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde beklenen olmadı! 7

Düğünün en zor sahnesi ise Yıldız’ın evden çıkışıydı. Babasının rıza vermediği Yıldız’a kırmızı kurdelesini abisi Sefer taktı. O anlarda ise gözyaşları sel oldu. Yıldız’ın evden çıkışı izleyenlerin de gözlerini dolduran anlara sahne oldu.

Nikahta ise yine eğlenceli anlar yaşandı. Dizinin takipçileri “Sonunda evlendiler, 41 bölümdür bunu bekliyorduk, artık rahat uyuyabilirim” şeklinde pek çok mesaj paylaşıyorlar sosyal medyadan.

İşte Yıldız ve Kuzey’in nikah sahneleri:

İşte 42. bölüm tanıtımı: