Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisine bebek geliyor! Özge Özder’in göbeği ortaya çıktı!

Sadakatsiz dizisine bebek geliyor! Özge Özder’in göbeği ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derya karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Özge Özder, Mucize Doktor’dan sonra farklı bir karakterle daha ekranlarda yer almaya devam ediyor. Ünlü oyuncu, ayrıca hamile ve bebeğinin doğumu öncesinde de keyifli paylaşımları ile sosyal medyada takipçilerinden büyük ilgi görüyor.

Instagram hesabından eli göbeğinde fotoğrafını yayınlayan Özge Özder, annesi ve eşi Sinan Güleryüz ile birlikte çektikleri videoyu da youtube kanalından paylaştı. 42 yaşındaki oyuncu, 2018 yılında müzisyen eşi Sinan Güleryüz ile evlenmişti. Mutlu bir çift görüntüsü çizen ikili, yakında doğacak olan bebeklerinin heyecanını yaşıyor.

“Ailecek hepinize sağlıklı ve mutlu bir pazar diliyoruz” diyerek takipçilerini videosunu izlemeye davet eden Özge Özder, tüm yorumları da mutlaka okuduğunu yazmayı ihmal etmedi.

Hamileliği sırasında çok kilo almadığını ifade eden oyuncu, göbeğinin ortaya çıkması ile fark edildi. Özge Özder, gününün nasıl geçtiğini da anlattı. Sadakatsiz dizisinin setinin olduğu gün rutin olarak koronavirüs testi yaptırdığını belirten oyuncu, izinli günlerinde ise köpekleri ile doğa yürüyüşü yaptığını ve mümkün olmadıkça da evden çıkmamaya özen gösterdiğini anlattı.

Aynı evin içinde annesi ve eşi ile maskesiz bir şekilde dolaştıklarını ama çekimi yapan arkadaşlarının kendilerinden uzak ve maskeli olduklarını hatırlattı. Oyuncu, sosyal medyadan gelen hamilelik ile ilgili soruları da yanıtladı.

“5 ayı geçtim artık. Görümtüm bu şekilde. Belli oluyor diye düşünüyorum. Çok kilo almadım. Evde kilo sorunu olan arkadaki (Sinan Güleryüz’ü işaret ediyor).”

Eşi Sinan Güleryüz ile tanışmalarının 4 yıla yaklaştığını da anlatan Özge Özder, videoda eşinin mi yoksa annesinin mi kendisini daha iyi tanıdığı konusunda challenge yaptırdı. O anları videoda bulabilirsiniz.