Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisinin Kamer’i Ecem Çalhan, yeni dizisi Tozluyaka’dan tüyo verdi!

Kuzey Yıldızı dizisinin Kamer’i Ecem Çalhan, yeni dizisi Tozluyaka’dan tüyo verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ecem Çalhan henüz oyunculuk mesleğinin başlarında ve deneyimleri de sınırlı. İlk olarak Kuzey Yıldızı isimli dizideki Kamer karakteri ile kameralar karşısına geçen Ecem Çalhan, iki sezon süren bu dizi ile parlayan bir isim oldu.

Kamer karakterindeki başarısının ardından Evlilik Hakkında Her Şey’de bir süre rol alan Ecem Çalhan, şimdilerde ise Cemre karakteri ile Tozluyaka dizisinde bulunuyor. Ecem Çalhan’ın Kuzey Yıldızı dizisindeki rol arkadaşı Nilsu Berfin Aktaş’ın son anda başka projeye geçmesinden sonra ismi Tozluyaka ile anıldı.

Pazartesi akşamları yayınlanan dizide öne çıkan genç isimlerden birisi haline gelen oyuncu, Cemre karakterini canlandırıyor. Hem içten hem de samimi birisi olan Cemre, aynı zamanda güçlü bir genç kız olarak öne çıkıyor.

Kuzey Yıldızı dizisinin Kamer'i Ecem Çalhan, yeni dizisi Tozluyaka'dan tüyo verdi! 7

Cemre hakkında konuşan Ecem Çalhan, “Ortalığı istemeden karıştıracak ama bu kötü bir anlamda olmayacak tabii ki. Bulunduğu kabın içine sığamayacağı için, başka bir tarafa adapte olmaya çalışacak. Daha doğrusu hayat onu oraya götürecek ve başka bir evrende olacak diyebilirim” açıklamasını yaptı.

Cemre karakterinin hikayedeki dönüşümünün bir hayli sert olacağını bu sözleri ile anlatan Ecem Çalhan, gelecek bölümler için de bir tüyo vermiş oldu. Genç oyuncu, dizinin ilerleyen haftalarında fazlasıyla öne çıkacak gibi gözüküyor.