Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın Pembe’si Zeynep Kankonde dizide yok ama sosyal medyada taklidiyle kopardı!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın Pembe’si Zeynep Kankonde dizide yok ama sosyal medyada taklidiyle kopardı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisindeki Pembe rolüyle ekrana gelen oyuncu Zeynep Kankonde’nin bir anda dizinin kadrosunda olmaması dikkatleri çekmişti. Oyuncunun diziden çıkıp çıkmadığı merak konusuyken, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla İstanbul’da olduğu görülmüştü.

Ayrıldığı Afrikalı eşinden 15 yaşında Emma isimli bir kızı olan oyuncu, Ordu’da süren çekimler nedeniyle çocuğundan ayrıydı. Zeynep Kankonde, kızının rahatsızlanması sonrasında izin aldığı ve bir süre hikayede olmayacağı şeklinde haberlerle gündeme geldi.

Kulis bilgilerine göre oyuncu pandemi sürecinin bitiminde ve kızının da iyileşmesinin ardından yeniden diziye gelecek ama şu anda kızıyla vakit geçiriyor. Yaptığı bir paylaşımda saçının rengini de değiştirmiş olduğu görülüyor oyuncunun.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Pembe'si Zeynep Kankonde dizide yok ama sosyal medyada taklidiyle kopardı! 9

Bu arada Zeynep Kankonde ayrıca sosyal medyada da ilginç paylaşımlarıyla dikkat çeken bir isim. Oyuncu, zaman zaman ünlülerin pozlarını taklit ederek kahkaha kopartan fotoğraflar ortaya koyuyor.

Daha önce Neslihan Atagül’ün bir pozunu yakalamaya çalışan oyuncu, gümüş rengi kıyafetin yerine alüminyum folyo ile kendisini sarmış ve Atagül’den daha iyi olduğunu söyleyerek bir paylaşım yapmıştı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Pembe'si Zeynep Kankonde dizide yok ama sosyal medyada taklidiyle kopardı! 10

Neslihan Atagül’ün de yorumuyla destek verdiği bu fotoğraf çok konuşulmuştu.

Zeynep Kankonde bu kez Kuzey Yıldızı dizisinin setinden uzakta, İstanbul’da kızıyla hasret giderirken, yine sosyal medyadaki komik paylaşımlarına başladı.

Oyuncu, son olarak yazar ve televizyoncu Aslı Şafak’ın bir pozunu verdi. ‘Olmayıncaolmuyor’ etiketi ile yaptığı paylaşımı görenler çok gülerken, Aslı Şafak da duruma gülme emojileri ve öpücük emojisi ile karşılık verdi.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Pembe'si Zeynep Kankonde dizide yok ama sosyal medyada taklidiyle kopardı! 11