Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı ve Gönül Dağı’nın asıl rakibi İbo Show oldu! Zümrüdüanka için alarm zilleri çalıyor!

Kuzey Yıldızı ve Gönül Dağı’nın asıl rakibi İbo Show oldu! Zümrüdüanka için alarm zilleri çalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – İbrahim Tatlıses’in yıllar sonra ekrana yeniden döndüğü İbo Show programı, İzmir’i etkileyen deprem felaketi olmasaydı, iki hafta önce yayınlanacaktı.Ancak Star TV, deprem sonrası programı erteledi ve ilk yayın da 14 Kasım Cumartesi akşamı gerçekleşti.Banttan yayınlanan programın konukları ise Sibel Can, Deniz Seki, Kutsi, Aydemir Akbaş ve Şafak Sezer oldu. 9 yıllık aradan sonra yeniden ekranda izleyicileri ile buluşan İbrahim Tatlıses, şarkıları ve farklı sohbeti ile hayranlarından büyük bir destek gördü.

Kuzey Yıldızı ve Gönül Dağı dizilerinin yarıştığı Cumartesi akşamları artık İbo Show gerçeği de var… MasterChef Türkiye’nin AB ve ABC1 gruplarında birincilik elde ettiği dün akşam, totalde kazanan ise Kuzey Yıldızı oldu. İbo Show, totalde ve ABC1’de ikincilik elde etti ve AB’de de 3. sırada yer alarak Gönül Dağı’nın bir kademe aşağıya itti.

Kuzey Yıldızı ve Gönül Dağı'nın asıl rakibi İbo Show oldu! Zümrüdüanka için alarm zilleri çalıyor! 15

TRT1 ekranlarında büyük beğeni toplayan Gönül Dağı dizisi 4. bölümü ile dün akşam totalde 7. sırada yer alırken, AB ve ABC1 gruplarında ise 4.’lükle yetindi.

AB ve ABC1’de Kuzey Yıldızı dizisi ise Gönül Dağı’nın ardından beşinci sırada kendisine yer buldu. Fox TV’nin Zümrüdüanka dizisi ise total ve AB gruplarında 8. sırayı elde etti.

Kuzey Yıldızı ve Gönül Dağı'nın asıl rakibi İbo Show oldu! Zümrüdüanka için alarm zilleri çalıyor! 16

Zaten güçlü bir MasterChef Türkiye’nin olduğu Cumartesi akşamları, artık diziler için bir de İbo Show sorunu başladı. Reytingleri toplayan bu iki program arasında Kuzey Yıldızı, iyi durumunu totalde korurken, AB ve ABC1’de iyi sonuçlar alan Gönül Dağı ise düşüş sergiledi.

Kuzey Yıldızı ve Gönül Dağı'nın asıl rakibi İbo Show oldu! Zümrüdüanka için alarm zilleri çalıyor! 17

Zümrüdüanka dizisi için ise alarm zillerinin çaldığı bir dönemdeyiz. 19. bölümü geride kalan diziye en son Menderes Samancılar da katıldı. Ancak dizinin hikayesine ikinci sezonun başında katılan İsmail Hacıoğlu ve Gökçe Eyüboğlu eklemesinin çok daha izleyicide karşılık bulmadığı görülüyor.

İşte 14 Kasım Cumartesi akşamı reytinglerde ilk 10 program listesi:

Kuzey Yıldızı ve Gönül Dağı'nın asıl rakibi İbo Show oldu! Zümrüdüanka için alarm zilleri çalıyor! 18