Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı’nın başrolleri Aslıhan Güner ve İsmail Demirci sosyal medyada kapıştı!

Kuzey Yıldızı’nın başrolleri Aslıhan Güner ve İsmail Demirci sosyal medyada kapıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Kuzey Yıldızı, başarılı performanslar ve güldüren sahnelerle izleyicilerin en çok tercih ettiği yapımlardan birisi konumunda. Çoğunlukla birincilikler de elde eden Kuzey Yıldızı, gülmek isteyenler için birebir…

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci de dizide çok iyi bir uyum yakaladı. Dizi sahnesindeki karşılıklı atışmalarını sosyal medyaya da yansıtarak gerçeklik hissi verme çabasına giren ikilinin karşılıklı yazışmaları görenleri gülümsetti.

Aslıhan Güner, “Yıldız Kaptan.. Rotamız belli! Kuzey Yıldızı İlk Aşk … Tam yol ileri..” notu ile aşağıdaki fotoğrafını yayınladı. Paylaşıma Hande Soral, Merve Şen,Toygan Avanoğlu emojilerle destek oldu.

blank

İsmail Demirci ise hemen instagram’da bu paylaşıma yorum bıraktı. Demirci, “Canım dükkanın önünden alalım seni. Müşteri kaçıyor” diyerek espriyi patlattı.

Yıldız gibi yanıt veren Güner, “Acemi kaptan, kaptan olamamış kaptan,tekneyi dükkan sanan kaptan” diyerek gülümsetti.Ancak kapışma bununla bitmedi.

blank

Demirci, “Tekne ekmek kapısı canım. O da bizim dükkan, hadi sağdan sağdan” diye yanıt verdi.

Güner ise, “He haklısın haklısın sende haklısın” diyerek atışmayı noktaladı.

blank