Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci’nin sosyal medya pozları tartışma konusu oldu!

Özge Özpirinçci’nin sosyal medya pozları tartışma konusu oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Kadın dizisinin finalinden sonra gününü gün ediyor. Oyuncu 3 sezon süren ve bir dönem rahatsızlık da yaşadığı projenin bitişinden memnun. Artık kendisine yeni bir rota çizen oyuncu, uzun süre ekranda yer almayacak.

Ancak ünlü oyuncuyu İbrahim Çiçek’in desteğinde yeni bir tiyatro oyununda görebilirsiniz. Oyunun detayları netleşmedi ama sonbaharda prömiyerinin yapılması bekleniyor. Özpirinçci tiyatro dışında dijital bir dizi projesi gelirse kabul edebileceğini ancak televizyona iş yapmayı bir süre düşünmediğini söyleyerek hayranlarını üzdü.

Sosyal medyada da yaptığı paylaşımlarla zaman zaman tartışılan Özge Özpirinçci’nin bugünkü paylaşımı tartışma konusu oldu.Oyuncunun saçma pozlar verdiği değerlendirmesini bazı takipçileri yorumlarda belirtti. Çılgın, hiperaktif ve asi bir görüntü çizmek için böyle yaptığını düşündüklerini belirten takipçiler de oldu.

Takipçilerinin şaşkınlıkları yorumlara yansıdı. “Ne yapıyorsunuz acaba?” diye şaşırdıklarını belirten Özpirinçci’nin bir hayranı, “Git gide deliriyor sanki, Kadın dizisinden sonra normal” notu ile dikkat çekti.

Özge Özpirinçci birçok beğeni ve destek mesajı da aldı.

Özge Özpirinçci'nin sosyal medya pozları tartışma konusu oldu! 7