Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı’nın Feride’sinden sonra Gizem Güneş, Adı Sevgi’deki Elif öğretmen ile gönülleri fethetti

Kuzey Yıldızı’nın Feride’sinden sonra Gizem Güneş, Adı Sevgi’deki Elif öğretmen ile gönülleri fethetti

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de iki sezon yayınlanan ve Karadeniz’in muhteşem görüntüleri eşliğinde ekranın sevilen yapımlarından birisiydi Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi. Başrollerinde İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in oynadıkları dizi, romantik komedi türünde bir yapımdı ve izleyenler için de uzun süre unutamayacakları bir yapım oldu.

Dizide İsmail Demirci’nin oynadığı Kuzey karakterinin kızı Feride’yi Gizem Güneş oynuyordu. Üç kızkardeşten en akıllısı, en mantıklı ve sakin olanıydı. Feride karakteri izleyicinin de çok sevdiği bir karakterdi. Gizem Güneş, bu dizi ile şöhreti de yakaladı.

Güneş, bu kez ATV’nin yeni dizisi Adı Sevgi ile ekranlara gelmeye başladı. Başrolünü Yunus Emre Yıldırımer ile paylaştığı dizide bu kez Elif isimli genç bir öğretmen olarak izleyici karşısına çıkıyor. Pazar akşamları yayınlanan dizinin ilk bölümünde Gizem Güneş izleyicinin de takdirini kazandı.

Henüz çocuk yaşta evlendirilmek isteyen öğrencilerine sahip çıkan Elif öğretmenin, gittiği kasabada verdiği zorlu mücadele anlatılıyor dizide. Günümüzün kanayan yarası olan ve küçük yaşta evlendirilen kız çocukları ile ilgili konuyu ele alan dizide verilen mesajlar da izleyici açısından önemli.

Kuzey Yıldızı'nın Feride'sinden sonra Gizem Güneş, Adı Sevgi'deki Elif öğretmen ile gönülleri fethetti 56

Gizem Güneş, başrolünü oynadığı dizi ile izleyiciden takdir alırken, Adı Sevgi dizisi de sosyal medyada ‘umut vaat edici’ olarak nitelendirildi ve pek çok izleyicinin de ilk bölümden beğenisini kazandı.

Yargı ve Teşkilat gibi aynı gün yayınlanan iki güçlü diziye karşı mücadele verecek olan Adı Sevgi, ilk bölümüyle tüm izleyicilerde 5. sırada yer alarak başarılı bir başlangıç yaptı. Ortalamanın altında bir puanı olsa da yine de fena sayılmayacak bir başlangıçla ekrana gelmeye başladı.

Kuzey Yıldızı'nın Feride'sinden sonra Gizem Güneş, Adı Sevgi'deki Elif öğretmen ile gönülleri fethetti 57

İzleyenlerin Gizem Güneş ile ilgili sözleri de dikkat çekti. Bir izleyicinin Elif karakteri ile ilgili şu yorumu da pek çok izleyicinin ortak görüşünü yansıtıyordu: “Elif’e bayıldım, çok güçlü bir karakter. Gizem Güneş role çok yakışmış, yolu açık olsun.”

Koliba Film imzalı dizinin yönetmenliğini ise Sadullah Celen üstleirken senaryosunu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura kaleme alıyor. Adı Sevgi dizisi, adından da anlaşılacağı üzere sevgi dolu bir öğretmenin, öğrencileri için verdiği büyük mücadele anlatılıyor. Bir kasabaya tayin olan genç bir öğretmenin, geldiği yerde küçük yaşta kız çocuklarının evlendirilmesiyle ilgili mücadelesi ve yarattığı değişim ekrana getirilecek.