Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kenan İmirzalıoğlu, muğlak bir süreç içinde; iki konu var ikisi de belirsiz!

Kenan İmirzalıoğlu, muğlak bir süreç içinde; iki konu var ikisi de belirsiz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun hayranları heyecanla gelecek haberleri bekliyor. Uzun süredir projelerde yer almayan ünlü oyuncunun Disney Plus ile anlaştığının ortaya çıkması büyük sevinç yaşatmıştı.

Oyuncunun Gri isimli yeni dijital dizinin başrolünde yer alacağı bilgileri de ortaya atıldı. Ancak Kenan İmirzalıoğlu, yaptığı röportajda bu proje ile ilgili haberlerin doğru olmadığını söyledi. Oyuncunun hayranları ise bu duruma bir hayli üzüldü.

4 yıldır televizyon ekranında bir dizide yer almayan oyuncu, Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programını sundu. Oyuncu ayrıca 2020 yılında Alef isimli Blu TV dizisinde başrolde yer almıştı. Bu işler dışında başka bir projede adı geçmeyen Kenan İmirzalıoğlu, iki konuda muğlak bir süreç içinde olduğunu söyledi.

Kenan İmirzalıoğlu, muğlak bir süreç içinde; iki konu var ikisi de belirsiz! 7

Sinem Kobal ile evli olan oyuncunun kızı Lalin, 2020 yılında dünyaya gelmişti. Sinem Kobal yeniden hamile kaldı ve Mayıs sonunda doğumun gerçekleşmesi bekleniyor.

Bebek sahibi olmanın dünyanın en güzel hislerinden birisi olduğunu söyleyen Kenan İmirzalıoğlu, ikinci çocuğunun heyecanını yaşıyor. Oyuncu ikinci kez kız babası olacak. Ancak bebeğin ismi henüz belli değil.

Kenan İmirzalıoğlu hem iş hem de çocuğunun ismi konusunda bir netlik olmadığını açıkları. Oyuncu, “Muğlak bir süreçteyiz, netleşsin haberleşiriz” diye konuştu.