Ana sayfa Sosyal Medya O masada ne işi var? Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden paylaştı ama kafaları da karıştırdı!

O masada ne işi var? Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden paylaştı ama kafaları da karıştırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Demet Özdemir, şu sıralar Doğduğun Ev Kaderindir isimli diziyle gündemde. Genç ve başarılı oyuncu, yeni kuşağın çok konuşulan, dikkat çeken isimleri arasında. Başarılı oyunculuğuyla tv8’de ekrana gelen dizide Zeynep’e hayat veriyor. Daha önce rol aldığı romantik komedilerin ardından dramda da başarılı olduğunu ortaya koydu.

Demet Özdemir, Erkenci Kuş dizisi ile büyük dikkat çekmiş ve hayran kitlesini de katlamıştı. Şimdilerde ise eğitimli, ayakları üstünde duran, idealist, çevre ve eş baskısına boyun eğmeyen, cesur kişilikli bir kadın olarak ekrandan pek çok kadına örnek olacak bir karakteri oynuyor.

Özdemir’in Zeynep karakteriyle ekrandan çok önemli mesajlar vermeye başladığı dizi, son dönemde daha çok konuşulmakta. Tabii rolünü başarıyla canlandıran Demet Özdemir de öyle. Oyuncu, dram dizisinde oynasa da günlük hayatında ne kadar esprili, doğal bir kişi olduğunu da sosyal medya hesabını takip edenler yakından biliyor.

Adeta setin enerjik, sevimli, delidolu kişisi olarak verdiği pozlarla dikkat çekmekte. Sadece oyuncu arkadaşlarıyla değil, set ekibiyle de sık sık fotoğraflar ve videolar çeken oyuncu, samimi tavırlarıyla da takdir toplamakta.

Bu arada son yaptığı sosyal medya paylaşımında dikkatli takipçilerinin gözünden kaçmayan bir durum vardı ki pek çok kişi ‘Neler oluyor?’ sorusun sordu.

Dizide Zeynep’in yeni tuttuğu evdeki masada bir yemek sahnesi çekiminden gelen fotoğrafta İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün de bulunması gözlerden kaçmadı.

Bir kahvaltı masası olduğu anlaşılan sofrada hem Mehdi hem de Barış’ın oturuyor olması, diziyi izleyenler için büyük sürpriz oldu!

Aynı anda sette olan oyuncuların verdikleri bir pozda bir araya mı geldikleri yoksa dizide Barış ve Mehdi’nin Zeynep’in evinde aynı sofraya oturdukları bir anın kamera arkası mı merak konusu oldu!

Eğer öyleyse, izleyenleri ilerleyen bölümlerde yeni sürprizler bekliyor olacak gibi! Zira Mehdi’den boşanan Zeynep’in evinde Mehdi ve Barış’ın aynı anda ne işi var sorusunu sorduran bir paylaşım olmuş!

İşte o fotoğraf:

O masada ne işi var? Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden paylaştı ama kafaları da karıştırdı! 9

Aşağıda da Demet Özdemir’in Naz Göktan ve Hülya Duyar  ile bir fotoğrafını ve aynı zamanda ekip arkadaşlarıyla  bir başka fotoğrafını görebilirsiniz…

O masada ne işi var? Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden paylaştı ama kafaları da karıştırdı! 10

O masada ne işi var? Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir setinden paylaştı ama kafaları da karıştırdı! 11