Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzgun 20. bölüm fragmanı izle; Güneş ve Kuzgun’u gören Ferman deliye dönüyor!

Kuzgun 20. bölüm fragmanı izle; Güneş ve Kuzgun’u gören Ferman deliye dönüyor!

tarafından ker_def

Kuzgun, reytinglerinin düşük olması nedeniyle gözden çıkartıldı. Star TV ekranında 2.sezonuna daha yeni başlayan dizi, düşük reytingleri nedeniyle 21. bölümüyle birlikte final yaparak veda edecek.

Burcu Birici, Barış Arduç ve Onur Saylak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 20. bölümü 9 Ekim Çarşamba günü izleyicilerin karşısına çıkacak. Dizinin finalden önceki bölümünde Kuzgun ile Ferman hesaplaşması yaşanacak. Güneş ve Dila da bu hesaplaşmaya şahit olacak.

20. bölüm fragmanında Ferman, “Ne zamandan beri hayatımdaki en önemli kadınlar bana yalan söylüyor” diyerek serzenişte bulunuyor. Güneş ise Kuzgun’a olan aşkını ilan ediyor. Dila ise Güneş’i uyarıyor. Dila, “Bu saçmalığa devam ettiğin sürece abinle Kuzgun’un arasındaki savaşı asla bitmeyecek bir noktaya getireceksin” diyerek Güneş’i uyardı. Dizinin takipçileri ise 21. bölümün final olmasından duydukları rahatsızlığı sosyal medyadaki yorumlarıyla göstermekte. Kuzgun hayranları dizinin bitmesini istemediklerini belirten yorumlarda bulundu.

Yapım: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem Çatay – Pelin Diştaş
Yönetmen: Bahadır İnce
Senaryo: Burcu Görgün Toptaş – Özlem Yılmaz

Oyuncu Kadrosu:
Kuzgun: Barış Arduç
Dila: Burcu Biricik
Ferman: Onur Saylak
Neşe: Tülay Günal
Güneş: Nilperi Şahinkaya
Derviş: Settar Tanrıöğen
Meryem: Hatice Aslan
Rıfat: Levent Ülgen
Ali: Aytek Şayan
Kartal: Caner Şahin
Kumru: Ahsen Eroğlu
Şeref: Erdal Küçükkömürcü
Şermin: İpek Erdem
Seda: Derya Beşerler