Ana sayfa Dizi Fragmanları Kardeş Çocukları final 2. fragmanı; Umay savaşı başlatıyor, Yıldırım ve Ümran kavuşacak mı?

Kardeş Çocukları final 2. fragmanı; Umay savaşı başlatıyor, Yıldırım ve Ümran kavuşacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeş Çocukları dizisi ekran ömrünü önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 21. bölümüyle birlikte tamamlayacak. Reytingleri çok kötü gelen dizi önümüzdeki hafta final yaparak ekrana veda ediyor. 21. final bölümü 2.fragmanı yayınlandı. Videodan final bölümünden yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

Final bölümü fragmanında Umay, Hayat ile konuşurken Yıldırım’ın Ümran’a gerçek anlamda evlilik teklifi yaptığını düşünmediğini söylüyor.Umay ise savaşmaya karar veriyor ve Ümran ile Yıldırım’ın kavuşmasına izin vermeyeceğini söylüyor. Final bölümünde herkes kozlarını paylaşacak. Bakalım dizinin son bölümünde hikaye nasıl son bulacak?

Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Murat Daltaban, Afra Saraçoğlu, Berkay Hardal gibi isimleri buluşturan dizinin senaryosunun pek de fazla ilgi görmemesi bu yapımın 2. sezonunun daha başında sonunu getirdi.

İzleyiciler ise Umay Karay karakteriyle adeta fenomen olan Nur Fettahoğlu’na üzülüyor. Fettahoğlu’nun müthiş performansını, Umay Karay’ı izleyemeyecek olmak birçok seyirci için üzüntü veren bir durum oldu.