Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzgun 5. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Dila, Kuzgun’u ele verecek mi?

Kuzgun 5. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Dila, Kuzgun’u ele verecek mi?

tarafından ker_def

Star TV’de dün akşam 4. bölümü yayınlanan Kuzgun dizisinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Başrollerinde Barış Arduç ve Burcu Biricik’in oynadıkları dizinin yeni bölümünde Dila, Kuzgun’un Şeref’i ve adamını vurduğu silah ile kamera kayıtlarına ulaşıyor. Dizinin 13 Mart Çarşamba günü ekrana gelecek olan yeni bölümünde neler olacağı merakla beklenmekte. Önemli bir soru bu bölümde yanıt bulack.

Peki fragmanda hangi detaylar var? Telefon takibinden Kuzgun’un olay yerinde olduğunu öğreniyor. Yaşadığı şokla babasına giden Dila, delilleri ona da anlatıyor. Büyük bir iç çatışma yaşadığı görülen Dila, babasının “Peki onu ele verecek misin?” sözleriyle kalakalıyor. Şimdi herkes bu sorunun yanıtını bekliyor! Dila, ulaştığı gerçekleri açık edecek mi, yoksa Kuzgun’u korumak için saklayacak mı? Bu soru yeni bölümde yanıtını bulacak.

Kuzgun dizisi Star TV ekranında başarıyla yoluna devam ediyor. Daha 4 bölüm yayınlanmasına rağmen olayların oldukça hızlı ve akıcı geliştiği ‘Kuzgun’ dizisinde Dila da, aşkını itiraf etti ancak olumsuz cevap aldı.

Konuların çabuk çözülüp hikayenin akıcı ilerlemesi izleyicileri memnun etse de, izleyiciler Dila-Kuzgun aşkının bu kadar çabuk başlamamasını ve Kuzgun’un daha çok intikamına yoğunlaşmasını istiyor.

Öte yandan; olayların hızlı ilerlemesi ilk bölümler için bir avantaj iken bazı izleyiciler ise senaryonun bir süre sonra tıkanmasından diziyi ilerletecek konu bulunamamasından endişe ediyor.