Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisi yine çok şaşırtacak! Kuzgun kimi vuruyor?

Kuzgun dizisi yine çok şaşırtacak! Kuzgun kimi vuruyor?

tarafından zk zk

Star TV’de Çarşamba akşamları yayınlanan Kuzgun dizisinin 10. bölümünde Kuzgun ve Dila arasındaki yakınlaşma dikkat çekiyor.

Başrollerinde Barış Arduç ve Burcu Biricik’in oynadıkları dizinin bir önceki bölümünde Bora’nın emriyle evi basan adamlar Dila’yı vurmuştu.

Televizyongazetesi/Detay

Bora, Dila konusunda özellikle uyarmasına karşın adamların Dila’yı vurması olayları başka bir yöne sürükleyecek. Kuzgun, Bora’nın bu saldırıyı planladığını öğrenip Ali’ye de anlatıyor.

Dila iyileşmeye çalışırken Kuzgun başından ayrılmıyor.Dizinin takipçilerini sevindirecek gelişmeler yaşanacak Kuzgun ve Dila arasında. Olay sonrasında Kuzgun’un Dila’ya daha yakın davranmaya başladığı sahneler dikkat çekti.

Kuzgun dizisi yine çok şaşırtacak! Kuzgun kimi vuruyor? 7

Bu arada Kuzgun, saldırı sonrasında hesaplaşmak için plan yapıyor. Dila’nın ‘Kimseye zarar verme’ diyerek uyardığı Kuzgun, biriyle buluşmaya gidiyor. Bu arada Dila, Kudret’i arayarak Kuzgun’un Behram’ı bulmuş olabileceğini ve tehlikede olduğunu söyler.

Kuzgun, birine silah doğrulturken bir anda Dila ortaya çıkar ve yapmamasını söyler. O sırada silah sesleri duyulur. Tanıtımdaki bu sahneden Kuzgun’un birini öldürdüğü anlaşılıyor.

işte Kuzgun 10. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kuzgun ve Dila ölümle yüz yüze!

Dila nikah sonrası, her şeye rağmen Kuzgun’la evlendiği için hırslıdır. Cihan depoya baskın yapıldığını ve Kartal’ın da orada olduğunu Kuzgun’a söyler. Kartal için endişelenen Kuzgun, soluğu Meryem’in kapısında alır. Teo’yu vurmuş olmanın şokunu üzerinden atamayan, pişmanlıklarıyla başbaşa kalan Kartal, ağır bir yıkım yaşamaktadır. Dila, babası Rıfat’a gider ve ona, Kuzgun’la evlendiğini söyler. Rıfat, Dila’ya çok sert tepki verir. Dila, Kuzgun’la evlendiğini ailesine de açıklar. Haber evde bomba etkisi yaratır ve Kuzgun ile Ali arasında gerilimi yüksek bir kavga yaşanır. Kudret’in bir planı vardır ve Dila’dan düğün yapmasını ister. Bora’nın yönlendirmesi ile Şermin; Meryem, Kartal ve Kumru’yu da düğüne davet eder. Bora ve Şermin’in gerçek niyetleri ise bambaşkadır.

Düğün günü gelir. Kuzgun, gelinlikle gördüğü Dila’nın etkisinden hemen çıkamaz. Dila ile Kuzgun için duygularını bastırmak giderek zorlaşacaktır. Kuzgun ve Dila’yı düğünden sonra ise zor bir oyun beklemektedir. Zira, aynı evde yaşayacak ve gerçek bir evlilik yapmış gibi görünmeye çalışacaklardır. Kumru, Bora’nın sırrını araştırmaya devam eder ve gerçeğe adım adım yaklaşır. Kuzgun ile Dila istenileni yapmış, Behram’dan icazet almayı beklemektedir. Derviş, girdikleri dünyanın gerçeklerini onlara tüm çıplaklığı ile bir kez daha hatırlatır. Kuzgun’un hayatının değdiği herkesi hedefine alan acımasız bir saldırı planı devreye girer. Kuzgun ve Dila’nın yanı sıra, ailelerinden birçok kişinin olduğu sırada silahlar patlar. Kuzgun ‘Dila’yı, Dila ‘Kuzgun’u kurtarmak için hamle yaptığında, biri kurşunların hedefinde kalacaktır.