Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisinde büyük tuzak!

Kuzgun dizisinde büyük tuzak!

tarafından zk zk

Ay Yapım’ın, Star’da ekrana gelen, başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik’inpaylaştığı, kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen,Ahmet Varlı, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler gibi önemli isimlerin yer aldığı, ilgiyle izlenen dizisi ‘Kuzgun’, yarın (13 Mart Çarşamba) 5. Bölümü ile ekrana geliyor.

Hesaplaşma, intikam ve büyük bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’un yeni bölümünün konusu şöyle;

Bora’nın, babasını Kuzgun’un vurduğunu öğrendiği an, Kuzgun ile Bora arasındaki büyük savaşın da başladığı andır aynı zamanda. Artık hiç kimse güvende değildir. Bora, ilk hamlesini yapar ve alttan alta Kuzgun’u, avukatı olmayı kabul eden Dila’nın önüne atar. Kuzgun, Bora’nın planını sezer ve büyük bir kumar oynamaya karar verir. Bu kumarın bir ucunda özgürlüğü, diğer ucunda hapishane durmaktadır.

Kuzgun dizisinde büyük tuzak! 8

Rıfat’la ortak iş yapmak için harekete geçen Bora’ya karşılık Kuzgun, Rıfat’a Bora’yı kontrol altında tutmasını sağlayabilecek bıçak sırtı birteklifte bulunur. Bora, Kuzgun’a karşı savaşını şiddetlendirir ve hem Meryem’e hem de Kuzgun’a büyük bir tuzak kurar. Meryem’i oyuna getirip alıkoyan Bora, onun hayatını da Kuzgun’un vereceği çok kritik bir karara bırakır.

Kuzgun dizisinde büyük tuzak! 9

Ancak Kuzgun’un, Bora’nın bu acımasız planından haberi yoktur ve Meryem artık ölümle yüz yüzedir. Öte yandan Dila, Kuzgun’un katil olmasını öğrenmesiyle sarsılmış, öğrendiklerini Rıfat’a doğrulatmış ve adalet ile Kuzgun arasında çok zor bir tercihle karşı karşı kalmıştır. Ve şimdi, hem Kuzgun’un hem de Dila’nın alacağı kararlar, atacağı adımlar herkesin hayatını derinden etkileyecek ve bu büyük savaşın seyrini değiştirecektir.