Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun dizisinde Kuzgun hepsini tek tek bitiriyor! Dila için ise başka bir planı var!

Kuzgun dizisinde Kuzgun hepsini tek tek bitiriyor! Dila için ise başka bir planı var!

tarafından ker_def

Star TV’de Çarşamba akşamları yayınlanan Kuzgun dizisinin 7. bölüm tanıtımında Kuzgun’un intikam planının tıkır tıkır işlediği görülüyor.

Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Barış Arduç ve Burcu Biricik’in oynadığı Kuzgun dizisinde Rıfat’ı akıllıca bir planla hezimete uğratan Kuzgun, intikam planına devam ediyor.

“Bedelse bedel, tek tek ödeyecekler” diyen Kuzgun’un kararlılığı Dila’yı şoke ediyor. Yıllarca bu intikam planını kurduğunu ve Dila sayesinde ailenin içine kadar girmeyi de başardığını anlatan Kuzgun, Dila’dan alacağı intikamın da onu yalnız bırakmak olduğunu söylüyor.

Kuzgun dizisinde Kuzgun hepsini tek tek bitiriyor! Dila için ise başka bir planı var! 7

“Çek git, tek cezan kimsesiz kalmak olsun” diyen Kuzgun, hiç bir engel tanımazken, Dila’yı takip etmesi için bir kişiyi görevlendirdiği de dikkat çekiyor.

Tanıtımın sonunda Kuzgun’un annesi ve kardeşlerine bakıp “Gelin bakalım Cebeci kardeşler” sözleri ise heyecan yarattı.

Ailesini sonunda affedeceği düşünülen Kuzgun’un ne yapacağını yeni bölümde hep birlikte izleyeceğiz.

İşte Kuzgun 7. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Kuzgun’un hedefinde Rıfat var!

Meryem, Kumru ve Kartal’ın anlattıklarından, Bora’nın elinden kendisini Kuzgun’un kurtardığını anlar. Kuzgun’un, Bora’yı nasıl dize getirdiğini kendince sorgulayan Meryem, alıkonulduğu anlarda Bora’dan öğrendikleriyle, yaşadıklarını birleştirince, Kuzgun için büyük bir endişeye kapılır. Meryem, Kuzgun’u içine girdiği karanlık dünyadan kurtarmak için her yolu deneyecek, düşmanı bile olsa her kapıyı çalacaktır. Bu kapılardan biri Meryem’in yeni tanıyacağı sürpriz bir isme, diğeri de Dila’ya açılır.

Dila, Meryem’in her bir sözünü yüreği sızlayarak dinler, haklılığını tasdikler. Dila, aşık olduğu adama, Kuzgun’a, hayatından çıkması, buralardan çekip gitmesi için çarpıcı bir teklifte bulunur. Meryem, Kuzgun’un da karşısına çıkar. Kuzgun, Meryem’in can acıtabilecek laflarından ziyade, geçmişiyle ilgili ilk kez duyacağı sözlerine dikkat kesilir. Yapmayı çok istediği tohum işini Rıfat’ın, kendisine değil de, Kuzgun’a verdiğini öğrenen Ali’nin, Kuzgun’a olan nefreti katlanır.

Kuzgun ile Ali arasında yaşanacak büyük hesaplaşma adım adım yaklaşmaktadır. Kuzgun, sevkiyat işinin inceliklerini öğrenmek için Rıfat’ın depolarına gider. Asıl amacı, babasının yaşadıklarının aynısını Rıfat’a da yaşatmak olan Kuzgun, depolarda dönen dolapları dikkatle gözlemler. Kuzgun için artık, Rıfat’a öldürücü darbeyi vurmanın ve ondan da intikamını almanın vakti gelmiştir.