Ana sayfa Sinema Kuzgun dizisinin küçük oyuncusu, Aras Bulut İynemli’nin kızını oynayacak

Kuzgun dizisinin küçük oyuncusu, Aras Bulut İynemli’nin kızını oynayacak

tarafından zk zk

Show TV’de ekrana gelen Çukur dizisinin başarılı oyuncusunu Aras Bulut İynemli, sezon arasında sürpriz bir projeye başladı.

İçerde dizisindeki performansının ardından Çukur ile yıldızı iyice parlayan İynemli, ‘Yedinci Koğuştaki Mucize’ isimli filmde, sıradışı bir baba karakterini oynayacak.

Lanistar Media ve Motion Content Group’un yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin’in oturduğu filmde Aras Bulut İynemli’ye, Kuzgun dizisinden tanınan küçük bir oyuncu da eşlik edecek.

İynemli’nin kızı Ova’yı canlandıracak minik yetenek de geçtiğimiz günlerde belli oldu. Kuzgun dizisinin Dila Bilgin’i Burcu Biricik’in çocukluğunu canlandıran Nisa Sofiya Aksongur yüzlerce çocuk arasından “Ova” karakteri için seçildi.

Kuzgun dizisinin küçük oyuncusu, Aras Bulut İynemli'nin kızını oynayacak 8

Filmde, bir baba ile kızının umut dolu, mucizelere dayanan hikayesi anlatılıyor. Masumiyetin ve saflığın ne kadar kıymetli olduğuna dikkat çekecek olan yapım, aynı zamanda izleyicileri geçmişe de götürerek onların hayatlarına dokunacak.

‘Yedinci Koğuştaki Mucize’nin, Muğla ve İstanbul-Beykoz’da özel olarak kurulacak platoda gerçekleşecek çekimlerine çok yakında başlanacak.

Kuzgun dizisinin küçük oyuncusu, Aras Bulut İynemli'nin kızını oynayacak 9

Nisa Sofia Aksongur, 2011 doğumlu. Henüz 8 yaşında olan küçük oyuncu, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hanzade karakterini oynamıştı. Aynı zamanda Adını Sen Koy isimli günlük dizide de rol alan Nisa Sofia Aksongur, ilk olarak 2014 yılında reklamlarda oynamaya başladı.