Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzgun yeni bölümde o gerçek de ortaya çıkıyor! Dila, köşeye sıkıştı!

Kuzgun yeni bölümde o gerçek de ortaya çıkıyor! Dila, köşeye sıkıştı!

tarafından zk zk

Star TV’de Çarşamba akşamları ekrana gelen Kuzgun dizisinin 12. bölümünde izleyenleri yeni sürprizler bekliyor.

Başrollerinde Barış Arduç ve Burcu Biricik’in oynadıkları dizi, her bölümüyle şaşırtmaya devam ediyor.

Televizyongazetesi/Detay – Bir önceki bölüm finalinde Kuzgun’un Derviş dediği Behram Adıvar’ın torunu olduğu ortaya çıktı. Bu arada babasının ölmediği ile ilgili gelen telefonla mezarını kazdıran Kuzgun, orada olmadığını görünce büyük şok yaşamıştı.

Bu olay sonrasında Yusuf Cebeci’ni yaşayıp yaşamadığı merak konusu oldu.

Yeni bölümde bu soruya yanıt bulacak mıyız hep birlikte izleyip göreceğiz ama Kuzgun ve Dila cephesinde de yeni gelişmeler var.

Kuzgun, annesine bir süre gözünün önünde olmaları gerektiğini söylüyor. Ailesini tehlikeden korumak isteyen Kuzgun, onları Dila’nın evine çağırıyor.

Kuzgun yeni bölümde o gerçek de ortaya çıkıyor! Dila, köşeye sıkıştı! 7

Meryem, o eve asla girmeyeceğini söyleyince Kuzgun, Dila’yı da alıp annesine geliyor ve orada kalmaya başlıyorlar.

Meryem, odada Dila ile konuşurken Kumru kulak misafiri oluyor ve yıllar önce evlerine uyuşturucu paketini Dila’nın koyduğunu öğreniyor.

Bu gerçeği bir şekilde öğrenen Bora ise Dila’yı köşeye sıkıştırıp onu tehdit ediyor ve Kuzgun’un ölmeden önce bu gerçeği bilmesi gerektiğini söylüyor. Kuzgun’un güvenini yavaş yavaş kazanmaya başlamışken ikili arasına bu gerçeğin girmesi büyük sorunlara da yol açacak!

İşte Kuzgun 12. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Kuzgun ve Dila şoke edici gerçeklerle yüzleşiyor!

Dila, Behram’ın Kuzgun’u öldürebileceği düşüncesiyle korku ve endişe içindedir. Kuzgun’u ansızın karşısında görünce ikisi arasında hiç beklenmedik bir yakınlaşma yaşanır. Dila’nın sevgisi, Kuzgun’un dilindeki mührü ilk kez çözer. Öte yandan Kudret’in yönlendirmeleriyle Behram’ın kim olduğunu öğrenmek isteyen Dila’nın, Kuzgun’un duvarlarını aşması gerekmektedir. Bora’ya cezasını vermeye kararlı olan Kuzgun, ona çok açık bir mesaj gönderir. Ali de Bora’nın karşısına çıkar ve onunla yüzleşir. Diğer yandan Behram’ın Derviş çıkmasıyla Kuzgun, hayatının sorusuyla başbaşa kalır. Kuzgun, babasının gerçek ölüm nedenini araştırmaya başlar ve ilk olarak Meryem’in kapısını çalar. Kuzgun, yirmi yıl önce zorla alınıp götürüldüğü baba evinin kapısının önünde hayatının adımlarından birini atacaktır. Kuzgun’un babasının ölümünü araştırdığını öğrenen Dila, Kuzgun’a yardımcı olur. Kuzgun’un babasının ölümüne dair bulduğu ipucu, Kuzgun’u harekete geçirir. Bu arada Bora da, gazetede karşı karşıya geldiği Kumru’ya, babası Yusuf’un ölümüyle ilgili çarpıcı sözler sarf eder ve aklına şüphe tohumları eker. Dila’nın Kuzgun’la evliliğini hiçbir şekilde onaylamayan Rıfat, içinde olduğu ruh halinin de etkisiyle Şermin’in eline çok büyük bir koz ve güç verir. Kuzgun, babasının ölümüyle alakası olduğunu düşündüğü hapishane müdürünün bir düğüne katılacağını öğrenir. Dila’nın bu düğünde Kuzgun’u yalnız bırakmaya niyeti yoktur. Bu düğünde Dila ile Kuzgun’un yaşayacağı şok çok büyüktür. Kuzgun babasının ölümüne dair çok önemli bir iz bulacaktır. Bu izin ardından ortaya çıkacak şoke edici gerçeklerle Dila ve Kuzgun sarsıcı yüzleşmeler yaşayacaklardır.