Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mahkum dizisinin Ceyda’sı, Aşıklar Bayramı’nın Dilek’i Burcu Cavrar yeteneklerini sergiliyor!

Mahkum dizisinin Ceyda’sı, Aşıklar Bayramı’nın Dilek’i Burcu Cavrar yeteneklerini sergiliyor!

tarafından ker_def

Burcu Cavrar “Aşıklar Bayramı” projesinde canlandırdığı Dilek Hemşire karakteriyle beğeni topluyor. Son dönemlerde başarılı projelerde yer alan Burcu Cavrar “Aşıklar Bayramı” filminde Dilek Hemşire karakteriyle izleyiciyle buluştu.

OGM Pictures imzalı, yönetmenliğini ve senaryosunu Özcan Alper’in üstlendiği, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen’in paylaştığı film 2 Eylül’de Netflix’te yayınlandı. Bir baba oğul hikayesini konu alan filmde Burcu Cavrar, Dilek Hemşire karakterini canlandırdı.

Mahkum dizisinin Ceyda'sı, Aşıklar Bayramı'nın Dilek'i Burcu Cavrar yeteneklerini sergiliyor! 9

Oyuncu, “Dilek hemşirenin filmde güçlü kadın motifini çok dozunda yansıtan bir yeri olması benim için çok önemliydi” açıklamasında bulundu.

Burcu Cavrar ,Aşıklar Bayramı filmiyle ilgili düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: “Aşıklar Bayramı benim için çok özel, çok kalıcı bir yolculuk oldu. Özcan Alper bence çok iyi bir yönetmen olmasının dışında, oyuncu psikolojisini müthiş dengeleyebilen, çalışması çok keyifli güzel bir insan. Onunla ve Kıvanç’la çalışmak benim için çok önemliydi. İşlerini hakkıyla ve iyi yapan insanlarla bir arada olmak mutluluk verici. Dilek hemşirenin de filmde güçlü kadın motifini çok dozunda yansıtan bir yeri vardı bu da benim için altı çizili bir önem taşıyordu açıkçası. Bu ekibin bir parçası olduğum için çok mutluyum.”

Burcu Cavrar Kimdir?

Burcu Cavrar 1989 yılında İstanbul’da dünyaya geldi ve oyunculuk eğitimini de Sadri Alışık Kültür merkezinde aldı. Bu merkezde 8 aylık bir oyunculuk eğitimi sonrasında Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan Burcu Cavrar, son dönemde büyük dikkat çeken Mahkum dizisiyle kariyer yolculuğuna devam ediyor.

Mahkum dizisinin Ceyda'sı, Aşıklar Bayramı'nın Dilek'i Burcu Cavrar yeteneklerini sergiliyor! 10

Burcu Cavrar, “Kapalı Çarşı” dizisiyle başladığı kariyer yolculuğunda; “Bir Kadın Tanıdım”, “Güz Gülleri”, “Aşkın Bedeli”, “Poyraz Karayel”, “Gönül İşleri” gibi dizilerde yer aldı.

Son yıllarda “Siyah Beyaz Aşk” dizisinde “Hülya”, “Ramo” dizisinde “Cavidan” , “Öğretmen” dizisinde ise “Damla” karakterlerine hayat veren oyuncu ayrıca tiyatro oyunu Çat Kapı’da da rol alarak sahne deneyimi yaşadı.

Gain’de yayınlanan “Ex Aşkım” dizisinde rol alan Burcu Cavrar, Netflix’te yayınlanan Özcan Alper’in yeni filmi Aşıklar Bayramı’nda hemşire Dilek karakterini de başarıyla canlandırdı.

Mahkum dizisinin Ceyda'sı, Aşıklar Bayramı'nın Dilek'i Burcu Cavrar yeteneklerini sergiliyor! 11

Burcu Cavrar, ayrıca Fox’ta yayınlanan “Mahkum” dizisinde “Ceyda” karakteriyle de ekranlarda yer almaktadır.