Ana sayfa Sinema Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen, Aşıklar Bayramı’nda duygu seli yaşatacak!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen, Aşıklar Bayramı’nda duygu seli yaşatacak!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Kıvanç Tatlıtuğ ile Settar Tanrıöğen’in başrollerini paylaştığı ve çekimleri uzun süre önce tamamlanan Aşıklar Bayramı’nın Netflix’te yayınlanacağı ortaya çıktı. 2 Eylül’de izleyiciyle buluşacak dizinin tanıtım filmi şimdiden büyük heyecan yarattı.

Türk dizi ve sinema dünyasının en başarılı oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ, bugüne kadar Amerikalılar Karadeniz’de, Kelebeğin Rüyası, Hadi Be Oğlum ile Organize İşler 2: Sazan Sarmalı olmak üzere dört filmde rol aldı. İzleyiciyle en son buluşması ise Netflix’te yayınlanan Yakamoz S-245 dizisiyle oldu.

Yakışıklı oyuncu setlere verdiği uzun arayı Yakamoz S-245 dizisiyle bozmuştu. Ondan hemen sonra da Aşıklar Bayramı isimli filmde rol almıştı. Ödüllü yönetmen Özcan Alper’in çektiği filmde Kıvanç Tatlıtuğ başrolü Settar Tanrıöğen ve Yasemin Allen ile paylaştı.

Aşıklar Bayramı filminin çekimleri çok uzun zaman önce tamamlandı. Ancak filmin nerede yayınlanacağı belli değildi. Filmin nihayet yayınlanacağı ortaya çıktı. 2 Eylül’de Netflix’te izleyiciyle buluşacak olan filmin tanıtımı da paylaşıldı.

Son derece etkileyici görüntülere sahip olan filmin tanıtımında baba oğulu canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen’in duygusal sahneleri yer alıyor. Görüntülerden anlaşılıyor ki izleyiciler bu baba oğulun hesaplaşmasını seyrederken gözyaşlarına boğulacak.

Yazar Kemal Varol’un aynı adla romanından uyarlanan Aşıklar Bayramı, Nar Yapım tarafından çekildi. Filmin Kırşehir’de başlayan çekimleri Kars’ta devam etmişti. 2019’da Dünya Kitap Yılın Kitabı seçilen ve bu yıl Attila İlhan Roman Ödülü’nü alan “Âşıklar Bayramı”nda, 25 yıl boyunca hiç görüşmemiş saz aşığı Heves Ali ile avukat oğlu Yusuf’un, Kars’a doğru yolculukları anlatılıyor. Birbirlerine kırgın ve kızgın baba ile oğulun geçmişle hesaplaşması duygusal bir dille aktarılıyor.