Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ’u hayranlarına kavuşturacak Aşıklar Bayramı’nda heyecan iyice artıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ’u hayranlarına kavuşturacak Aşıklar Bayramı’nda heyecan iyice artıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarpışma dizisinin ardından setlere verdiği arayı büyük bir hızla bozan Kıvanç Tatlıtuğ şimdi de Aşıklar Bayramı filmiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Netflix’te yayınlanacak film için geri sayım sürerken yeni bir afiş daha paylaşıldı.

Aşıklar Bayramı’nda bu kez farklı bir Kıvanç Tatlıtuğ izleyeceğiz. Başarılı oyuncunun canlandıracağı avukat karakter film boyunca babasıyla ve geçmişiyle hesaplaşacak. Kısa süre önce ilk tanıtımı paylaşılan film izleyiciyi duygu seline boğacak.

Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolü usta oyuncu Settar Tanrıöğen’le paylaştığı Aşıklar Bayramı 2 Eylül’de izleyiciyle buluşacak. Filmin ilk yayın yeri, yayın tarihi ve ilk fragmanının paylaşılmasının ardından afişleri de arka arkaya geliyor. Filmin yeni bir afişi daha paylaşıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ’u hayranlarına kavuşturacak Aşıklar Bayramı’nda heyecan iyice artıyor! 7

Aşıklar Bayramı ile ilgili heyecan da git gide artıyor. Ödüllü yönetmen Özcan Alper’in çektiği film, tanıtımındaki görüntülerle izleyiciyeleri çok kaliteli bir çalışmanın beklediğinin göstergesi oldu. Son derece etkileyici görüntülere sahip olan filmin tanıtımında baba oğulu canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen’in duygusal sahneleri yer alıyor.

Yazar Kemal Varol’un aynı adla romanından uyarlanan Aşıklar Bayramı, Nar Yapım tarafından çekildi. Filmin Kırşehir’de başlayan çekimleri Kars’ta devam etmişti. 2019’da Dünya Kitap Yılın Kitabı seçilen ve bu yıl Attila İlhan Roman Ödülü’nü alan “Âşıklar Bayramı”nda, 25 yıl boyunca hiç görüşmemiş saz aşığı Heves Ali ile avukat oğlu Yusuf’un, Kars’a doğru yolculukları anlatılıyor.

Setlere verdiği uzun aradan sonra hızlı bir geri dönüş yapan Kıvanç Tatlıtuğ şu aralar yine Netflix için çekilen bir filmde rol alıyor. Başrolünü Beren Saat’le paylaştığı filmle ilgili henüz herhangi bir bilgi paylaşılmadı.