Ana sayfa Sinema Kıvanç Tatlıtuğ’un Netflix’te hayranlarıyla buluşacağı tarih belli oldu!

Kıvanç Tatlıtuğ’un Netflix’te hayranlarıyla buluşacağı tarih belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Türkiye’nin en yakışıklı ve başarılı oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ çok yakında hayranlarının karşısına çıkıyor. En son Netflix’te yayınlanan Yakamoz S-246 ile izleyicisiyle buluşan Tatlıtuğ’un çekimleri bir süre önce tamamlanan Aşıklar Bayramı filminin vizyon tarihi belli oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünü Settar Tanrıöğen ve Yasemin Allen’la paylaştığı sinema filmi Aşıklar Bayramı’nın çekimleri yaklaşık altı ay önce tamamlanmıştı. Filmin setinden gelen fotoğrafla özellikle Tatlıtuğ hayranları arasında büyük heyecan yaratmıştı.

Yakışıklı oyuncunun uzun süre sonra setlere dönmesini sağlayan Aşıklar Bayramı’nın vizyona geleceği tarih nihayet belli oldu. Aşıklar Bayramı filmi 2 Eylül’de Netflix’te izleyiciyle buluşacak. Bu film sayesinde Kıvanç Tatlıtuğ bir kez daha Netflix ekranında izleyici karşısına çıkacak.

Kıvanç Tatlıtuğ’un Netflix’te hayranlarıyla buluşacağı tarih belli oldu! 7

Yazar Kemal Varol’un aynı adla romanından uyarlanan Aşıklar Bayramı filminin yönetmenliğini Özcan Alper üstleniyor. Filmin yapımcısı ise OGM Pictures ve Nar Yapım. Settar Tanrıöğen ve Kıvanç Tatlıtuğ filmde baba oğulu canlandırırken Yasemin Allen da Kıvanç Tatlıtuğ’un sevgilisine hayat veriyor.

Aşıklar Bayramı’nda, 25 yıl boyunca hiç görüşmemiş saz aşığı Heves Ali ile avukat oğlu Yusuf’un, Kars’a doğru yolculukları anlatılıyor. Birbirlerine kırgın ve kızgın baba ile oğulun geçmişle hesaplaşması duygusal bir dille aktarılıyor.

Çekildiği dönem nerede yayınlanacağı belli olmayan, sinema filmi olacağı tahmin edilen Aşıklar Bayramı’nın Netflix’te yayınlanacağı haberi de Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını çok mutlu etti. Filmin Kırşehir’de başlayan çekimleri Kars’ta tamamlanmıştı.