Ana sayfa Sosyal Medya Latin Amerika ülkelerinde olay yaratan Sen Çal Kapımı YouTube’da da fırtınalar estiriyor!

Latin Amerika ülkelerinde olay yaratan Sen Çal Kapımı YouTube’da da fırtınalar estiriyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin dünyada estirdiği fırtına dinmiyor. Özellikle HBO Max’in Latin Amerika ülkelerinde yayın yapan kanalında yayınlanmaya başladıktan sonra inanılmaz bir izlenme rakamına ulaşan Sen Çal Kapımı, YouTube’da da fırtınalar estiriyor.

2020-2021 yılları arasında Fox TV’de yayınlanan ve 8 Eylül 2021’de yayınlanan 52. bölümüyle ekranlara veda eden Sen Çal Kapımı dizisi başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i de dünya çapında üne kavuşturmuştu. Dizi sona ereli aylar oluyor ama yankısı devam ediyor.

Bugüne kadar 85’ten fazla ülkede yayınlanan dizi YouTube’da büyük bir başarıya imza attı. Dizinin bir yıl önce YouTube’da paylaşılan birinci bölümünün izlenme rakamı 40 milyona ulaştı. İkinci bölüm de 19 milyon kez izlendi. Dizinin YouTube’daki kanalının takipçi sayısı ise 2,6 milyon kişiye ulaştı.

Latin Amerika ülkelerinde olay yaratan Sen Çal Kapımı YouTube’da da fırtınalar estiriyor! 7

Özellikle Latin Amerika ülkelerinde diziye ve başrol oyuncularına gösterilen ilgi, giderek büyüdü ve büyümeye devam ediyor. İtalya’da adına kitap yazılan dizinin kahramanları Eda ve Serkan’ın aşkı, DVD ve e-kitap olarak da yayınlandı.

Sen Çal Kapımı, Latin Amerika ülkelerinde en çok izlenen dizi oldu. Kısa süre önce HBO Max’in Latin Amerika kanalında yayınlanmaya başlayan Sen Çal Kapımı dizisi Latin Amerika ülkelerinde o kadar başarılı oldu ki, en çok izlenen 10 dizi arasında birincilik elde etmeyi başardı.

Senaryosu Ayşe Üner Kutlu tarafından kaleme alınan Sen Çal Kapımı’nın hikayesi şöyleydi: Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda’ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder.