Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat’in açıklamak istemediği projeyi Kıvanç Tatlıtuğ duyurdu!

Beren Saat’in açıklamak istemediği projeyi Kıvanç Tatlıtuğ duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe’nin doğumunun ardından farklı hisler yaşıyor ve baba olmanın heyecanı içinde. Oyuncu, ayrıca bir arkadaşının çocuğunun dünyaya gelmesi nedeniyle onun için bir hediye aldığı sırada kameralar tarafından görüntülendi. Akıllarda en çok merak edilen konu ise yeni projeydi.

Baba olmanın çok güzel olduğunu ifade eden oyuncu, “Şimdi daha çok anlıyorsun nasıl büyüdüğünü, hangi şartlarda büyüdüğünü, o empatiyi kurabildik” diye konuştu. Hayatlarında bir değişiklik olmadığını ama daha güzel ve anlamlı olduğunu anlatan Kıvanç Tatlıtuğ, her gün yeni bir şey keşfettiğini de anlattı.

Kurt Efe’nin bazen kendisine bazen annesine benzetildiğini belirten Kıvanç Tatlıtuğ, oğlunun saçlarının sarı olduğunu ama yüz hatlarının da annesi Başak Dizer’e benzediğini de ifade etti.

Beren Saat ile birlikte başrolünde yer alacağı sinema filmi projesinden ilk kez bahseden Kıvanç Tatlıtuğ, bir süre oğlu Kurt Efe’den ayrı kalacak. Aşk-ı Memnu dizisinden yıllar sonra Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ’un yeniden buluşması beklenen sinema filmi için ilk açıklama da yapılmış oldu.

Beren Saat'in açıklamak istemediği projeyi Kıvanç Tatlıtuğ duyurdu! 7

14 yıl aradan sonra iki ünlü isim bir araya gelecek ve hayranları da bunun heyecanını yaşıyor. Geçtiğimiz hafta Beren Saat’e yeni proje sorulduğunda yanıtlamak istememiş ama yalanlamada da bulunmamıştı.

Hikayesini Nuran Evren Şit’in yazdığı ve New York’ta çekilecek olan OGM Pictures imzasını taşıyan film hakkında Kıvanç Tatlıtuğ şu açıklamayı yaptı:

“Bir süre Amerika’ya gideceğim. Bir sinema filmi var. Sonra döneceğim, İstanbul’da projelere bakacağım.”

Netflix’te yayınlanacak olan film projesi büyük merakla bekleniyor.